slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
مازندران

این دستور را درست کردی؟


آش زرشک مازندران

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش زرشک مازندران

برای 2 نفر

مواد اولیه آش زرشک مازندران

آب زرشک

1 پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

برنج نیم دانه

نصف پیمانه

طرز تهیه آش زرشک مازندران

آماده سازی

مرحله 1

برنج را پاک کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه‌ای برنج را بپزید و بگذارید خوب له شود.

مرحله 2

وقتی برنج خوب پخت و لعاب‌دار شد، آب زرشک و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید، آش غلیظ شود. در نهایت به غذا نمک اضافه کنید و روی آن آب زرشک بریزید.

  • البته می‌توانید آب زرشک را در هنگام سرو، روی غذا بریزید.

نوش جان!

نکته‌ها

بهتر است از برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید، اما اگر نداشتید، می‌توانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها