![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/broad-bean-salad/broad_bean_salad_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/broad-bean-salad/broad_bean_salad_t_hese_tazegi.jpg)
35 دقیقه
سالاد باقلا سبز مصر
متعادل
3.5
4 قاشق غذاخوری
2 پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
مرحله 1
باقلاها را با مقداری نمک در آب جوش بپزید تا نرم شوند، سپس آن را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
مرحله 2
شویدهای تازه را ساطوری ریز و پنیر فتا را هم مربعی خرد کنید، باقلا و شوید را با هم ترکیب کرده و در ظرف سرو بریزید و روی آن را با پنیر تزئین کنید.
مرحله 3
برای سسِ سالاد، سیر را رنده کنید. روغن زیتون، آبلیمو، سیر و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کنار ظرف سالاد بگذارید. (در صورت نیاز میتوانید کمی نمک هم به سس اضافه کنید.)
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟