سالاد باقلا سبز مصر
سالاد باقلا سبز مصرسالاد باقلا سبز مصر
سالاد باقلا سبز مصر

سالاد باقلا سبز مصر

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
مصر

این دستور را درست کردی؟


سالاد باقلا سبز مصر

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

حس‌تازگی شما رو به شمال شرقیِ آفریقا می‌بره: مصر، کشور اهرام ثلاثه. با ارزان‌ترین و در دسترس‌ترین مواد اولیه در فصل بهار، سالاد باقلا سبز مصر رو روی میز غذاتون بیارین. طعم باقلا سبز همراه شوید زیر زبان آدم، به‌یادماندنی می‌شه. این سالاد در کاهش وزن و پیشگیری از ابتلا به دیابت مؤثره. میز غذاتون آفریقایی، سبز و بهاری!

مواد اولیه سالاد باقلا سبز مصر

برای 2 نفر

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

باقلا

2 پیمانه

شوید

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پنیر فتا (FATA) (برای تزئین)

به میزان لازم

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد باقلا سبز مصر

مرحله 1

باقلاها را با مقداری نمک در آب جوش بپزید تا نرم شوند، سپس آن را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

مرحله 2

شوید‌های تازه را ساطوری ریز و پنیر فتا را هم مربعی خرد کنید، باقلا و شوید را با هم ترکیب کرده و در ظرف سرو بریزید و روی آن را با پنیر تزئین کنید.

مرحله 3

برای سسِ سالاد، سیر را رنده کنید. روغن زیتون، آبلیمو، سیر و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کنار ظرف سالاد بگذارید. (در صورت نیاز می‌توانید کمی نمک هم به سس اضافه کنید.)

نوش جان!

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها