slider image
slider image
سالاد باقلا سبز مصر
سالاد باقلا سبز مصرسالاد باقلا سبز مصر
سالاد باقلا سبز مصر
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
مصر

این دستور را درست کردی؟


سالاد باقلا سبز مصر

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد باقلا سبز مصر

برای 2 نفر

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

باقلا

2 پیمانه

شوید

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پنیر فتا (FATA) (برای تزئین)

به میزان لازم

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد باقلا سبز مصر

مرحله 1

باقلاها را با مقداری نمک در آب جوش بپزید تا نرم شوند، سپس آن را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

مرحله 2

شوید‌های تازه را ساطوری ریز و پنیر فتا را هم مربعی خرد کنید، باقلا و شوید را با هم ترکیب کرده و در ظرف سرو بریزید و روی آن را با پنیر تزئین کنید.

مرحله 3

برای سسِ سالاد، سیر را رنده کنید. روغن زیتون، آبلیمو، سیر و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کنار ظرف سالاد بگذارید. (در صورت نیاز می‌توانید کمی نمک هم به سس اضافه کنید.)

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها