slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


خورش باقلا

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش باقلا

برای 2 نفر

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

باقلا

یک و نیم پیمانه

شوید (تازه و خردشده)

سه‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوسفند

200 گرم

آب

به میزان لازم

پیاز

1 گرم

طرز تهیه خورش باقلا

آماده‌سازی

  1. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. گوشت گوسفندی را هم خوب بشویید بعد آن را مکعبی (خورشتی)خرد کنید.
  3. شوید را پاک کرده، ساطوری خردکنید.
  4. باقلاهای تازه را از غلاف خارج کنید و پوست‌شان را بگیرید.

مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را در قابلمه تفت دهید تا بلوری شود.گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد، بعد زردچوبه و فلفل بزنید.

مرحله 2

روی گوشت‌آب بریزید. درِ قابلمه را ببندید (ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید، بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم به‌آرامی بپزد.

مرحله 3

وقتی گوشت پخت، شوید را به‌همراه باقلا و نمک به خورش اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید شوید و باقلا روی حرارت ملایم بپزند تا خورش هم جابیفتد و به غلظت دلخواه برسد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آب‌جوش استفاده کنید.
  3. به هیچ‌وجه در ابتدای پخت به خورش نمک نزنید! چون باعثِ سفت شدن و افزایش زمانِ پخت ِگوشت می‌شود.
  4. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) متغیر خواهد بود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها