این دستور را درست کردی؟
بوفالو وینگز (بال مرغ سوخاری)
مواد اولیه بوفالو وینگز (بال مرغ سوخاری)
برای 2 نفر1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
10 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
50 گرم
طرز تهیه بوفالو وینگز (بال مرغ سوخاری)
آمادهسازی
مرحله اول
بین دو استخوانِ بالهای مرغ را برش بزنید.
در ظرفی آب، آرد، پاپریکا، پودر سیر، نمک، فلفل و پودر پیاز را مخلوط کنید تا به شکل خمیری درآید.
روش پخت
مرحله اول
بالها را در محتویات خمیریشکلِ آب، آرد، پاپریکا، پودر سیر، نمک، فلفل و پودر پیاز بهمدت ۱۰ دقیقه بخوابانید.
مرحله دوم
بالها را در روغن داغ و شناور سرخ کنید.
مرحله سوم
برای تهیه سس، ۵۰ گرم کره را در ماهیتابه قرار دهید تا آب شود. سپس نصف لیوان سس فلفل، یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری کنجد را به آن اضافه کنید. این ترکیب را زیر و رو کنید و سپس شعله را خاموش کنید.
مرحله چهارم
در پایان، بالهای مرغ سرخشده را در سس بغلتانید.
نکتهها
میزان ادویه را بنابر ذائقه خود تنظیم کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها