slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
10 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


بوفالو وینگز (بال مرغ سوخاری)

2
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بوفالو وینگز (بال مرغ سوخاری)

برای 2 نفر

فلفل سیاه

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سس فلفل

نصف پیمانه

آرد سفید

5 قاشق غذاخوری

پودر سیر

1 قاشق غذاخوری

پاپریکا

1 قاشق غذاخوری

بال مرغ

10 عدد متوسط

پودر پیاز

1 قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی

به میزان لازم

آب

به میزان لازم

عسل

1 قاشق غذاخوری

کنجد

1 قاشق غذاخوری

کره

50 گرم

طرز تهیه بوفالو وینگز (بال مرغ سوخاری)

آماده‌سازی

مرحله اول

بین دو استخوانِ بال‌های مرغ را برش بزنید.

در ظرفی آب، آرد، پاپریکا، پودر سیر، نمک، فلفل و پودر پیاز را مخلوط کنید تا به شکل خمیری درآید.

روش پخت

مرحله اول

بال‌ها را در محتویات خمیری‌شکلِ آب، آرد، پاپریکا، پودر سیر، نمک، فلفل و پودر پیاز به‌مدت ۱۰ دقیقه بخوابانید.

مرحله دوم

بال‌ها را در روغن داغ و شناور سرخ کنید.

مرحله سوم

برای تهیه سس، ۵۰ گرم کره را در ماهیتابه قرار دهید تا آب شود. سپس نصف لیوان سس فلفل، یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری کنجد را به آن اضافه کنید. این ترکیب را زیر و رو کنید و سپس شعله را خاموش کنید.

مرحله چهارم

در پایان، بال‌های مرغ سرخ‌شده را در سس بغلتانید.

نکته‌ها

نکات

میزان ادویه را بنابر ذائقه خود تنظیم کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها