گرانولا با بستنی و میوه و شکلات
گرانولا با بستنی و میوه و شکلاتگرانولا با بستنی و میوه و شکلات
گرانولا با بستنی و میوه و شکلات

گرانولا با بستنی و میوه و شکلات

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


گرانولا با بستنی و میوه و شکلات

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

اگه در حال کمپینگ هستین یا ورزش و فعالیتی در فضای باز انجام می‌دین، خوردن گرانوالا یکی از پیشنهادهای حس‌تازگی به شماست. گرانولا با بستنی و میوه و در صورت تمایل شکلات، به‌خصوص توی روزهای گرم، بهترین انتخابه. این طعم شیرین رو بچشین و روزی پرانرژی و شاداب داشته باشین. طبیعت بهتون خوش بگذره!

مواد اولیه گرانولا با بستنی و میوه و شکلات

برای 2 نفر

خلال بادام (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

عسل

2 قاشق غذاخوری

تخمه آفتابگردان (مغزشده)

2 قاشق غذاخوری

پسته (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

جوز هندی (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

کره

10 گرم

کنجد

2 قاشق غذاخوری

بستنی

4 قاشق غذاخوری

کشمش

2 قاشق غذاخوری

جو پرک

1 پیمانه

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

فندق (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گرانولا با بستنی و میوه و شکلات

مرحله 1

قابلمه را روی حرارت بگذارید سپس جوپرک، مغز تخمه و خلال بادام را در آن تفت دهید تا رنگ جو ها رو به قهوه ای برود. (دقت کنید که نباید روغن بریزید.)

مرحله 2

وقتی جو ها هنوز به طور کامل قهوه ای نشده بودند، کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد بو داده شوند.

مرحله 3

در این مرحله جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید بعد کره یا روغن بریزید و خوب هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.

  • اگر پودر جوز هندی نداشتید، جوز هندی درسته را به اندازه مورد نیاز رنده کنید.

مرحله 4

در مرحله آخر به مواد وانیل بزنید و حرارت را خاموش کنید، بعد کشمش و عسل بیفزایید و با مواد مخلوط کنید و اجازه دهید تا مواد سرد شوند.

مرحله 5

گرانولا را در ظرف سرو بریزید، بعد روی آن بستنی، میوه و سس شکلات اضافه کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان عسل در این غذا باید به اندازه ای باشد که باعث چسبندگی مواد شود، پس در صورت نیاز مقدار آن را بیشتر کنید.
  2. هنگام رست کردن دانه توجه کنید که آن ها را بیش از حد داغ نکنید، چون جوپرک زود می سوزد و گرانولا تلخ می شود.
  3. وقتی گرانولا آماده شد، میتوانید به آن بستنی، میوه و شکلات اضافه نکنید و گرانولا را در یخچال بگذارید تا هر وقت که دوست داشتید آن را مصرف کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها