slider image
slider image
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


هلیم جو

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه هلیم جو

برای 2 نفر

مواد اولیه هلیم جو

کنجد (برای تزیین)

1 قاشق غذاخوری

دارچین (پودر- برای تزیین)

2 قاشق چای‌خوری

نارگیل (پودر‌شده برای تزیین)

1 قاشق غذاخوری

آب

3 پیمانه

پسته (پودر‌شده برای تزیین)

1 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

جو دو سر پرک

1 پیمانه

کره

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه هلیم جو

مرحله1

جوپرک را به همراه آب در قابلمه بریزید روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و به غلظت بیفتد. غذا که شروع به غل زدن کند، جوپرک بلافاصله لعاب می‌اندازد.

مرحله2

حالا نمک و کره را اضافه کنید و با گوشت کوب کمی بکوبید. در نهایت حلیم جو را در کاسه بکشید و در صورت تمایل با کنجد، پودر دارچین، پودر پسته و پودر نارگیل یا هر ماده دیگری که به آن علاقه دارید تزیین کنید.

نکته‌ها

میزان کره را می‌توانید به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.

  1. میزان کره را می‌توانید به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
  2. می‌توانید هلیم را فقط با شکر یا دارچین میل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها