گرانولا با شیر
این دستور را درست کردی؟
گرانولا
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه گرانولا
برای 2 نفرمواد اولیه گرانولا
جوز هندی (پودر)
نصف قاشق چایخوری
عسل
2 قاشق غذاخوری
کره
10 گرم
جو پرک
1 پیمانه
کشمش
2 قاشق غذاخوری
کنجد
2 قاشق غذاخوری
خلال بادام (نیمکوب)
2 قاشق غذاخوری
پسته (نیمکوب)
2 قاشق غذاخوری
فندق (نیمکوب)
2 قاشق غذاخوری
تخمه آفتابگردان (مغز شده)
2 قاشق غذاخوری
وانیل
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه گرانولا
مرحله1
جوپرک، پسته، بادام، مغز تخمه و فندق را در قابلمه بریزید و روی حرارت (بدون روغن) تفت دهید (یا به اصطلاح بو دهید) تا رنگ جوها رو به قهوهای برود و برشته شوند.
مرحله2
حالا کنجد، جوز هندی و کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره آب شود و مواد با کره تفت بخورند، سپس وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله3
حرارت را خاموش کنید و کشمش و عسل را اضافه کرده، زیر و رو کنید تا همه مواد باهم خوب مخلوط شوند.
- اجازه دهید مواد سرد شوند. بعد در شیشه بریزید و در یخچال بگذارید تا هر وقت خواستید مصرف کنید.
نکتهها
- میزان عسل در این غذا باید به اندازهای باشد که باعث چسبندگی مواد شود، پس در صورت نیاز مقدار آن را بیشتر کنید.
- هنگام رست کردن (یا بو دادن یا برشته کردن) دانهها توجه کنید که آنها را بیش از حد داغ نکنید، چون جوپرک مخلوط شده با مواد، زود می سوزد و گرانولا تلخ می شود.
- اگر پودر جوز هندی نداشتید، جوز هندی درسته را به اندازه مورد نیاز رنده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها