slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان انتظار
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مصر-آمریکا-ایران

این دستور را درست کردی؟


توپک پنیری با خشکبار

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه توپک پنیری با خشکبار

برای 2 نفر

مواد اولیه توپک پنیری با خشکبار

جو دو سر پرک

2 قاشق غذاخوری

گردو (خرد شده)

3 قاشق غذاخوری

پنیر (خامه‌ای)

2.5 قاشق غذاخوری

کنجد

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

زیره

1 قاشق مرباخوری

کشمش

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه توپک پنیری با خشکبار

مرحله1

پنیر را با قاشق له کنید. زیره، کنجد و نصف گردو خردشده را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله2

در کاسه‌ای گردو خرد شده، کشمش و جوپرک را ترکیب کنید. کف دستان خود را با روغن زیتون چرب کنید. از مواد به اندازه 1 تا 2 قاشق مرباخوری بردارید و در دست به شکل توپ‌های کوچک گرد کنید. توپک‌ها را در مخلوط گردو خرد شده، کشمش و جوپرک بغلتانید، در ظرفی بچینید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد میل کنید.

نکته‌ها

  1. می توانید از پنیر فتا، پنیر خامه ای یا پنیر تبریز استفاده کنید.
    • می توانید از هرکدام از این پنیرها به میزان مساوی با هم مخلوط کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها