این دستور را درست کردی؟
گرانولا با شیر
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه گرانولا با شیر
برای 2 نفرمواد اولیه گرانولا
تخمه آفتابگردان (مغز شده)
2 قاشق غذاخوری
فندق (نیمکوب)
2 قاشق غذاخوری
کره
10 گرم
پسته (نیمکوب)
2 قاشق غذاخوری
وانیل
نصف قاشق چایخوری
کشمش
2 قاشق غذاخوری
جو پرک
1 پیمانه
شیر گاو
2 پیمانه
جوز هندی (پودر)
نصف قاشق چایخوری
عسل
2 قاشق غذاخوری
خلال بادام (نیمکوب)
2 قاشق غذاخوری
کنجد
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه گرانولا با شیر
مرحله1
جوپرک، پسته، بادام، مغز تخمه و فندق را در قابلمه بریزید و روی حرارت (بدون روغن) تفت دهید (یا به اصطلاح بو دهید) تا رنگ جوها رو به قهوهای برود و برشته شوند.
مرحله2
حالا کنجد، جوز هندی و کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره آب شود و مواد با کره تفت بخورند، سپس وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله3
حرارت را خاموش کنید و کشمش و عسل را اضافه کرده، زیر و رو کنید تا همه مواد باهم خوب مخلوط شوند. اجازه دهید مواد در دمای محیط خنک شوند.
مرحله4
وقتی گرانولا خنک شد آن را با شیر مخلوط و سرو کنید.
نکتهها
- میزان عسل در این غذا باید به اندازهای باشد که باعث چسبندگی مواد شود، پس در صورت نیاز مقدار آن را بیشتر کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از موز، توتفرنگی یا هر میوه شیرین دیگری برای سرو با گرانولا و شیر استفاده کنید..
- هنگام رست کردن (یا بو دادن یا برشته کردن) دانهها توجه کنید که آنها را بیش از حد داغ نکنید، چون جوپرک مخلوط شده با مواد، زود می سوزد و گرانولا تلخ می شود.
- اگر پودر جوز هندی نداشتید، جوز هندی درسته را به اندازه مورد نیاز رنده کنید.
- میتوانید به جای شیر سرد از شیر داغ استفاده کنید تا عسل روان شده و گرانولا خوشخوراکتر شود.
- وقتی گرانولا آماده شد، میتوانید بسته به ذائقه و میل خود از آن بردارید و با شیر و میوه ترکیب و نوشجان کنید و بقیه را در شیشهای بریزید و در یخچال بگذارید تا هر وقت که دوست داشتید میل کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها