slider image
slider image
املت خرما و کنجد
املت خرما و کنجداملت خرما و کنجد
املت خرما و کنجد
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان-ایران

این دستور را درست کردی؟


املت خرما و کنجد

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت خرما و کنجد

برای 2 نفر

مواد اولیه املت خرما و کنجد

تخم مرغ

4 عدد متوسط

کره (یا روغن)

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پودر نارگیل

2 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو

1 قاشق غذاخوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

عسل

2 قاشق غذاخوری

خرما

8 عدد متوسط

طرز تهیه املت خرما و کنجد

آماده سازی

مرحله 1

پوست و هسته خرماها را بگیرید.

مرحله 1

یک کتری آب برای بنماری کردن عسل روی اجاق بگذارید.

مرحله 2

عسل را هم در یک ظرف مناسب (مثل پیرکس) بریزید و روی کتری بگذارید تا نرم شود. در کاسه‌ای پودر کاکائو، نمک، تخم‌مرغ، کنجد و پودر نارگیل را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود.

مرحله 3

تابه را روی حرارت بگذارید و مقداری کره یا روغن در آن بریزید سپس همه مواد را درون تابه بریزید تا پخته شوند.

مرحله 4

پیش از این که روی تخم‌مرغ به طور کامل بسته شود، خرماها را روی آن بچینید و صبر کنید تخم‌مرغ به طورکامل ببندد و خرما کمی نرم شود. البته می‌توانید خرماها را در یک طرف تخم‌مرغ چیده و طرف دیگر را روی آن بیندازید.

مرحله 5

در نهایت عسل بنماری شده را روی تخم‌مرغ بریزید و حرارت را خاموش کنید.

سوال دارم

Girl Yukvg۳۰ دی ۱۳۴۸

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها