slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
خراسان رضوی

این دستور را درست کردی؟


آش بلغور شیر

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش بلغور شیر

برای 2 نفر

مواد اولیه آش بلغور شیر

بلغور (بلغور شیر)

75 گرم

روغن مایع

به میزان لازم

سیب درختی

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

شلغم (در زمستان (در صورت تمایل))

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

گوشت مرغ (بال یا گردن مرغ)

2 عدد متوسط

عدس

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آش بلغور شیر

آماده سازی

مرحله 1

  1. عدس را پاک کنید و بشویید.
  2. پیاز، شلغم (در زمستان) و سیب‌زمینی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  3. بال یا گردن مرغ را بشویید.

مراحل پخت اول

مرحله 1

عدس را در مقداری آب بپزید و آبکش کنید.

مرحله 2

در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید. مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد آب بریزید و بگذارید مرغ بپزد.

مرحله 3

 پس از پختنِ مرغ، عدس پخته، بلغور شیر، سیب‌زمینی، شلغم (در زمستان)، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد.

  1. قبل از سرو نمک و فلفل را اندازه کنید.
  2. در صورت تمایل پیازداغ درست کنید و آش را با آن تزیین کنید. (به طرز تهیه پیاز داغ تزیینی مراجعه کنید.)

مراحل پخت دوم

مرحله 1

در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید. مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس آب بریزید و بگذارید مرغ بپزد.

مرحله 2

حالا عدس را اضافه کنید تا نیم‌پز شود.

مرحله 3

پس از نیم‌پز شدنِ عدس، بلغور شیر، سیب‌زمینی، شلغم (در زمستان)، نمک و فلفل را داخل آش بریزید و بگذارید بپزند.

  • قبل از سرو نمک و فلفل را اندازه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

عدس نیازی به خیساندن ندارد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها