slider image
slider image
آش بلغور شیر
آش بلغور شیرآش بلغور شیر
آش بلغور شیر
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
خراسان رضوی

این دستور را درست کردی؟


آش بلغور شیر

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش بلغور شیر

برای 2 نفر

مواد اولیه آش بلغور شیر

بلغور (بلغور شیر)

75 گرم

روغن مایع

به میزان لازم

سیب درختی

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

شلغم (در زمستان (در صورت تمایل))

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

گوشت مرغ (بال یا گردن مرغ)

2 عدد متوسط

عدس

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آش بلغور شیر

آماده سازی

مرحله 1

  1. عدس را پاک کنید و بشویید.
  2. پیاز، شلغم (در زمستان) و سیب‌زمینی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  3. بال یا گردن مرغ را بشویید.

مراحل پخت اول

مرحله 1

عدس را در مقداری آب بپزید و آبکش کنید.

مرحله 2

در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید. مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد آب بریزید و بگذارید مرغ بپزد.

مرحله 3

 پس از پختنِ مرغ، عدس پخته، بلغور شیر، سیب‌زمینی، شلغم (در زمستان)، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد.

  1. قبل از سرو نمک و فلفل را اندازه کنید.
  2. در صورت تمایل پیازداغ درست کنید و آش را با آن تزیین کنید. (به طرز تهیه پیاز داغ تزیینی مراجعه کنید.)

مراحل پخت دوم

مرحله 1

در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید، بعد زردچوبه بزنید. مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس آب بریزید و بگذارید مرغ بپزد.

مرحله 2

حالا عدس را اضافه کنید تا نیم‌پز شود.

مرحله 3

پس از نیم‌پز شدنِ عدس، بلغور شیر، سیب‌زمینی، شلغم (در زمستان)، نمک و فلفل را داخل آش بریزید و بگذارید بپزند.

  • قبل از سرو نمک و فلفل را اندازه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

عدس نیازی به خیساندن ندارد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها