

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
آش عدس و بلغور کردستان
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه آش عدس بلغور کردستان
آب
به میزان لازم
بلغور گندم
سهچهارم پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
عدس
نصف پیمانه
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
روغنمایع
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه آش عدس و بلغور کردستان
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.عدس را پاک کنید و بشویید.
نیاز نیست عدس را بخیسانید.
مراحل پخت
مرحله 1
عدس و بلغور را جداگانه بپزید. (بگذارید بلغور خوب لعاب بیندازد.)
مرحله 2
پس از پختِ مواد، در تابهای پیاز را سرخ کنید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید.
مرحله 3
حالا عدس پخته، نمک و پیاز داغ را به بلغور اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.
قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها