دمی بلغور
این دستور را درست کردی؟
سوپ بلغور
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه سوپ بلغور
برای 2 نفرگوجه فرنگی
1 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
نمک
نصف قاشق چایخوری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری
فلفل سبز
1 عدد متوسط
بلغور (جو ریز یا گندم)
نصف پیمانه
عصاره مرغ
1 عدد متوسط
طرز تهیه سوپ بلغور
طرز تهیه سوپ بلغور
آمادهسازی:
- پیاز را پوست بگیرید، بشویید و نگینی خرد کنید.
- فلفل را بشویید و نگینی خرد کنید.
- گوجه را بشویید و پوره کنید.
مرحله ۱:
در قابلمهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را آنقدر در قابلمه تفت دهید تا بلوری شود.
مرحله ۲:
فلفل را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید، سپس رب گوجه را هم اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن باز شود.
مرحله ۳:
پوره گوجه را به قابلمه اضافه کنید. بلغور، عصاره مرغ و نمک را هم اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.
مرحله ۴:
سوپ را در ظرف سرو بریزید و با جعفری و آبلیموی تازه تزیین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها