slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
ترکیه

این دستور را درست کردی؟


سوپ بلغور

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سوپ بلغور

برای 2 نفر

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق مرباخوری

فلفل سبز

1 عدد متوسط

بلغور (جو ریز یا گندم)

نصف پیمانه

عصاره مرغ

1 عدد متوسط

طرز تهیه سوپ بلغور

طرز تهیه سوپ بلغور

آماده‌سازی:

    • پیاز را پوست بگیرید، بشویید و نگینی خرد کنید.
    • فلفل را بشویید و نگینی خرد کنید.
    • گوجه را بشویید و پوره کنید.

مرحله ۱:

در قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را آن‌قدر در قابلمه تفت دهید تا بلوری شود.

مرحله ۲:

فلفل را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید، سپس رب گوجه را هم اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن باز شود.

مرحله ۳:

پوره گوجه را به قابلمه اضافه کنید. بلغور، عصاره مرغ و نمک را هم اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.

مرحله ۴:

سوپ را در ظرف سرو بریزید و با جعفری و آبلیموی تازه تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها