![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/buttered-fish/buttered_fish_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/buttered-fish/buttered_fish_t_hese_tazegi.jpg)
20 دقیقه
ماهی کَرهای
متعادل
3.5
مواد اولیه ماهی کَرهای
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
100 گرم
4 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
مرحله1
ابتدا به ماهی نمک و فلفل بپاشید و بهمدت15دقیقه در یخچال بگذارید. در این فاصله جعفری را پاک کرده، بشویید و خرد کنید. بعد از گذشت این مدت زمان، ماهی را در روغن سرخ کنید و در ظرف سرو بکشید.
مرحله2
بلافاصله یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید، کره را در آن بیندازید، وقتی کره کف کرد آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.پس از آن جعفری را اضافه کرده و کمی زیر و رو کنید، سپس همه مواد را روی ماهی بریزید و سرو کنید.
- میزان روغن، کره، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟