slider image
slider image
ماهی کَره‌‌ای
ماهی کره‌ای
ماهی کَره‌‌ایماهی کَره‌‌ای
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
انگلستان

این دستور را درست کردی؟


ماهی کَره‌‌ای

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ماهی کَره‌‌ای

برای 2 نفر

مواد اولیه ماهی کَره‌‌ای

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سوخاری

4 قاشق غذاخوری

کره

100 گرم

ماهی قزل الا (فیله ماهی)

4 عدد متوسط

جعفری (تازه و خرد شده)

4 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه ماهی کَره‌‌ای

مرحله1

ابتدا به ماهی نمک و فلفل بپاشید و به‌مدت15دقیقه در یخچال بگذارید. در این فاصله جعفری را پاک کرده، بشویید و خرد کنید. بعد از گذشت این مدت زمان، ماهی را در روغن سرخ کنید و در ظرف سرو بکشید.

مرحله2

بلافاصله یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید، کره را در آن بیندازید، وقتی کره کف کرد آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.پس از آن جعفری را اضافه کرده و کمی زیر و رو کنید، سپس همه مواد را روی ماهی بریزید و سرو کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، کره، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها