

زمان آمادهسازی
زمان پخت
زمان انتظار
مزه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
شنیتسل ماهی
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفربرای مخلوط تخممرغی
نمک
1 قاشق چایخوری
تخممرغ
2 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
برای سس
پیاز
1 عدد کوچک
آبلیمو
1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
سس مایونز
2 قاشق غذاخوری
جعفری (خردشده)
2 قاشق غذاخوری
خیارشور
4 عدد متوسط
سس خردل
1 قاشق مرباخوری
برای ماهی
آرد سوخاری
به میزان لازم
روغنمایع
به میزان لازم
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
آرد سفید
به میزان لازم
نمک
1 قاشق چایخوری
فیله ماهی (تکه)
4 عدد متوسط
طرز تهیه شنیتسل ماهی
تهیه سس تارتار
مرحله1
ابتدا خیارشور را درشت رنده کنید.پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز خرد کنید.جعفری را هم پاک کرده،ساطوری کنید.حالا خیارشور، پیاز و جعفری را بههمراه فلفل، آبلیمو، سس خردل و سس مایونز در کاسه بریزید و خوب همبزنید، تا ترکیب یکدستی تهیه شود.درانتها سس را به مدت1ساعت در یخچال قرار دهید.
تهیه شنیتسل
مرحله1
نمک و فلفل را مخلوط کنید، روی دو طرف فیلهها بپاشید و به مدت15دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله2
بعد از گذشت15دقیقه، در کاسهای تخممرغ را با نمک، فلفل و شیر مخلوط کنید، خوب همبزنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.آرد را در یک بشقاب و آرد سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید.ماهی مزهگرفته را ابتدا در آرد سفید بغلتانید و آرد اضافهاش را بتکانید، سپس در مخلوط تخممرغی بزنید و بعد از آن، در آرد سوخاری بغلتانید و کنار بگذارید.
مرحله3
ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن روغن بریزید تا داغ شود، بعد ماهی را در روغنِ داغ سرخ کنید.دقت کنید حرارت ملایم باشد تا هر دو طرف ماهی طلایی شود.بعد در ظرف سرو کشیده و با سس تارتار سرو کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها