![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/fish-schnitzel/fish_schnitzel_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/fish-schnitzel/fish_schnitzel_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
برای مخلوط تخممرغی
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
برای سس
1 عدد کوچک
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
4 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
برای ماهی
به میزان لازم
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
تهیه سس تارتار
مرحله1
ابتدا خیارشور را درشت رنده کنید.پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز خرد کنید.جعفری را هم پاک کرده،ساطوری کنید.حالا خیارشور، پیاز و جعفری را بههمراه فلفل، آبلیمو، سس خردل و سس مایونز در کاسه بریزید و خوب همبزنید، تا ترکیب یکدستی تهیه شود.درانتها سس را به مدت1ساعت در یخچال قرار دهید.
تهیه شنیتسل
مرحله1
نمک و فلفل را مخلوط کنید، روی دو طرف فیلهها بپاشید و به مدت15دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله2
بعد از گذشت15دقیقه، در کاسهای تخممرغ را با نمک، فلفل و شیر مخلوط کنید، خوب همبزنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.آرد را در یک بشقاب و آرد سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید.ماهی مزهگرفته را ابتدا در آرد سفید بغلتانید و آرد اضافهاش را بتکانید، سپس در مخلوط تخممرغی بزنید و بعد از آن، در آرد سوخاری بغلتانید و کنار بگذارید.
مرحله3
ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن روغن بریزید تا داغ شود، بعد ماهی را در روغنِ داغ سرخ کنید.دقت کنید حرارت ملایم باشد تا هر دو طرف ماهی طلایی شود.بعد در ظرف سرو کشیده و با سس تارتار سرو کنید.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟