زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
مبتدی
فصل
تمامی فصول
زادگاه
صربستان-اتریش-آلمان

این دستور را درست کردی؟


شنیتسل ماهی

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

برای مخلوط تخم‌مرغی

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

برای سس

پیاز

1 عدد کوچک

آب‌لیمو

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

جعفری (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

خیارشور

4 عدد متوسط

سس خردل

1 قاشق مرباخوری

برای ماهی

آرد سوخاری

به میزان لازم

روغن‌مایع

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فیله ماهی (تکه)

4 عدد متوسط

طرز تهیه شنیتسل ماهی

تهیه سس تارتار

مرحله1

ابتدا خیارشور را درشت رنده کنید.پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز خرد کنید.جعفری را هم پاک کرده،ساطوری کنید.حالا خیارشور، پیاز و جعفری را به‌همراه فلفل، آبلیمو، سس خردل و سس مایونز در کاسه بریزید و خوب هم‌بزنید، تا ترکیب یک‌دستی تهیه شود.درانتها سس را به مدت1ساعت در یخچال قرار دهید.

تهیه شنیتسل

مرحله1

نمک و فلفل را مخلوط کنید، روی دو طرف فیله‌ها بپاشید و به مدت15دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله2

بعد از گذشت15دقیقه، در کاسه‌ای تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و شیر مخلوط کنید، خوب هم‌بزنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.آرد را در یک بشقاب و آرد سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید.ماهی مزه‌گرفته را ابتدا در آرد سفید بغلتانید و آرد اضافه‌اش را بتکانید، سپس در مخلوط تخم‌مرغی بزنید و بعد از آن، در آرد سوخاری بغلتانید و کنار بگذارید.

مرحله3

ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن روغن بریزید تا داغ شود، بعد ماهی را در روغنِ داغ سرخ کنید.دقت کنید حرارت ملایم باشد تا هر دو طرف ماهی طلایی شود.بعد در ظرف سرو کشیده و با سس تارتار سرو کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها