شنیتسل ماهی
شنیتسل ماهی
شنیتسل ماهیشنیتسل ماهی

شنیتسل ماهی

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
صربستان-اتریش-آلمان

این دستور را درست کردی؟


شنیتسل ماهی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

شنیتسل، یکی از پرطرفدارترین روش‌های پخت ماهی و از خوش‌طعم‌ترین غذاهاست.با ذائقۀ اکثر سلیقه‌ها همراهه و کودکان، خیلی طعم شنیتسل رو دوست دارن.شنیتسل ماهی، از بیماری‌های تنفسی در کودکان پیشگیری می‌کنه.شما بهترین همراه کودکان هستین!

مواد اولیه شنیتسل ماهی

برای 2 نفر

برای مخلوط تخم‌مرغی

شیرگاو

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

برای سس

پیاز

1 عدد کوچک

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

سس مایونز

2 قاشق غذاخوری

جعفری (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

خیارشور

4 عدد متوسط

سس خردل

1 قاشق مرباخوری

برای ماهی

آرد سوخاری

به میزان لازم

روغن مایع

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فیله ماهی (تکه)

4 عدد متوسط

طرز تهیه شنیتسل ماهی

تهیه سس تارتار

مرحله1

ابتدا خیارشور را درشت رنده کنید.پیاز را بشویید، پوست بگیرید و ریز خرد کنید.جعفری را هم پاک کرده،ساطوری کنید.حالا خیارشور، پیاز و جعفری را به‌همراه فلفل، آبلیمو، سس خردل و سس مایونز در کاسه بریزید و خوب هم‌بزنید، تا ترکیب یک‌دستی تهیه شود.درانتها سس را به مدت1ساعت در یخچال قرار دهید.

تهیه شنیتسل

مرحله1

نمک و فلفل را مخلوط کنید، روی دو طرف فیله‌ها بپاشید و به مدت15دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله2

بعد از گذشت15دقیقه، در کاسه‌ای تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و شیر مخلوط کنید، خوب هم‌بزنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.آرد را در یک بشقاب و آرد سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید.ماهی مزه‌گرفته را ابتدا در آرد سفید بغلتانید و آرد اضافه‌اش را بتکانید، سپس در مخلوط تخم‌مرغی بزنید و بعد از آن، در آرد سوخاری بغلتانید و کنار بگذارید.

مرحله3

ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن روغن بریزید تا داغ شود، بعد ماهی را در روغنِ داغ سرخ کنید.دقت کنید حرارت ملایم باشد تا هر دو طرف ماهی طلایی شود.بعد در ظرف سرو کشیده و با سس تارتار سرو کنید.

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها