

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
برانیپلو
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرشکر
5 قاشق غذاخوری
دارچین (پودر)
1 قاشق مرباخوری
نمک (برای خیساندن برنج آبکشی)
1 قاشق غذاخوری
نمک (برای جوشاندن و پخت برنج)
یک و نیم قاشق مرباخوری
کدوحلوایی (خردشده)
2 پیمانه
برنج
2 پیمانه
آب
2 پیمانه
کره
100 گرم
روغنمایع (برای تهدیگ)
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه برانیپلو
آمادهسازی
مرحله 1
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.)؛ بهتر است برنج شستهشده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) و نمک در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این مدت زمان، آبِ برنج را خالی کنید.
کدوحلوایی را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
کره را در تابهای ذوب کنید، کدو را در آن تفت دهید. شکر، گردو، دارچین را اضافه کرده، همبزنید و پس از کمی تفت دادن، شعله را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.
مرحله 2
برنج، شیر، آب و نمک را در قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. وقتی آب بهجوش آمد، برنج را برای آبکشی تست کنید؛ بسته به نوع برنج 8 تا 12 دقیقه زمان لازم است تا برنج مغزپخت شود. برای تست، دانه برنج را بین دو انگشت فشار دهید تا له شود. درصورتیکه سطح برنج نرم ولی داخل آن کمی سفت بود، یعنی برنج برای آبکشی آماده است.
مرحله 3
برنج را آبکش کنید و مقداری آبِ سرد روی آن بگیرید تا نمک اضافی و لعاب برنج گرفته شود. در قابلمه مدنظر برای پخت برنج، کمی روغن بریزید (درصورت تمایل تهدیگ مورد نظرتان را بچینید)، سپس چند کفگیر از برنج آبکششده را بریزید و کدو تفتخورده را اضافه کنید. این کار را تکرار کنید تا برنج و کدو تمام شوند. با کفگیر، برنج را از کنارهها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفرههایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بخار کند تا دَم بکشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها