کشمشپلو اردبیل
این دستور را درست کردی؟
قیسیپلو
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه قیسیپلو
برای 2 نفردارچین (پودر-درصورت تمایل)
1 قاشق مرباخوری
آب
2 پیمانه
شیرگاو
یک و نیم پیمانه
کره
100 گرم
برنج
2 پیمانه
گردو (خردشده )
4 قاشق غذاخوری
شکر
2 قاشق غذاخوری
قیسی (خردشده)
یک و نیم پیمانه
طرز تهیه قیسیپلو
آمادهسازی
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).
قیسی را بشویید و ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا برنج را با آب و شیر در قابلمه بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد و آب تبخیر شود. (شیر پس از گذشت زمان کوتاهی جذب برنج میشود.)
مرحله 2
در این فاصله نیمی از کره را در تابه ذوب کنید و قیسی را در آن تفت دهید، شکر بپاشید و تفت دهید. وقتی شکر حل شد، گردو و دارچین را هم اضافه کنید.
مرحله 3
وقتی کمی از آب برنج ماند، باقیمانده کره و قیسی تفتخورده با گردو و دارچین و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید، حرارت را کم کنید، با کفگیر، پلو را از کنارهها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفرههایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید ( درصورت تمایل دَمکنی بگذارید) و منتظر بمانید تا پلو بخار کند و روی حرارت ملایم دَم بکشد.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها