این دستور را درست کردی؟
قیسیپلو
مواد اولیه قیسیپلو
برای 2 نفر1 قاشق مرباخوری
2 پیمانه
یک و نیم پیمانه
100 گرم
2 پیمانه
4 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
یک و نیم پیمانه
یک و نیم قاشق مرباخوری
طرز تهیه قیسیپلو
آمادهسازی
- برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.).
- قیسی را بشویید و ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا برنج را با آب و شیر در قابلمه بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد و آب تبخیر شود. (شیر پس از گذشت زمان کوتاهی جذب برنج میشود.)
مرحله 2
در این فاصله نیمی از کره را در تابه ذوب کنید و قیسی را در آن تفت دهید، شکر بپاشید و تفت دهید. وقتی شکر حل شد، گردو و دارچین را هم اضافه کنید.
مرحله 3
وقتی کمی از آب برنج ماند، باقیمانده کره، نمک و قیسی تفتخورده با گردو و دارچین و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید، حرارت را کم کنید، با کفگیر، پلو را از کنارهها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفرههایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید ( درصورت تمایل دَمکنی بگذارید) و منتظر بمانید تا پلو بخار کند و روی حرارت ملایم دَم بکشد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان نمک، کره و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- درصورتی که فرصت کافی دارید، حتما برنج را بعد از شستشو، با آب و شیر یا فقط آب به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید و بعد بدون آبکشی در قابلمه بریزید و باقی مراحل را ادامه دهید.
- میتوانید نمک را در همان مرحله اول و زمان جوشیدن برنج با آب و شیر به قابلمه اضافه کنید.
- استفاده از گردو و دارچین در این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید هر کدام را بهدلخواه حذف کرده یا در غذا استفاده کنید.
- اگر در هر مرحله از پخت، نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبِ جوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها