![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kachi-or-persian-kuymak/kachi_(persian_kuymak)_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kachi-or-persian-kuymak/kachi_(persian_kuymak)_t_hese_tazegi.jpg)
25 دقیقه
کاچی
نسبتاً شیرین
5
برای سرو
1 عدد متوسط
1 پیمانه
3 پیمانه
5 عدد متوسط
4 عدد متوسط
به میزان لازم
مرحله1
شکر، هل، چوب دارچین و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بهجوش آید و غلیظ شود(باید مواد خوب رنگ بدهند و شکر حل شود.).
مرحله2
وقتی شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید، ز صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود. برای سرو، مقداری از شربت غلیظشده را به همراه چند قطعه یخ در لیوان بریزید و با آب رقیق کرده، سرو کنید.
- میزان شکر بهصورت استاندارد تعریف شدهاست؛ البته شما میتوانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- درجه شیرینی نوشیدنی شما، به میزان شربتی بستگی دارد که در لیوان میریزید و با آب رقیق میکنید. هرچه شربت بیشتری استفاده کنید نوشیدنی شیرینتری خواهید داشت.
- اگر تصمیم دارید باقیمانده شربت را برای طولانی مدت در یخچال نگهدارید، اواخر پخت به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقهای بههمراه باقی مواد بجوشد تا در طول مدت نگهداری در یخچال شکرک نزند. میزان آبلیمو برای مقادیر ذکرشده بهازای 2 نفر، 1 قاشق چایخوری است.
- درصورتی که میخواهید باقیمانده شربت را در دفعات بعد استفاده کنید، آن را در ظرف دربستهای بریزید و در یخچال بگذارید. اگر در زمان استفاده بعدی شربت بسیار سفت بود با کمی آبجوش آن را رقیق کنید. آبجوش را کم کم اضافه کنید تا کمی رقیق و قابل استفاده شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟