slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
مخلوط کردن-بخارپز

این دستور را درست کردی؟


بورانی کرفس و اسفناج

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه بورانی کرفس و اسفناج

برای 2 نفر

مواد اولیه بورانی کرفس و اسفناج

فلفل سیاه

نصف قاشق غذاخوری

اسفناج

500 گرم

گردو (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

ماست چکیده (شیرین)

یک و نیم پیمانه

نمک

نصف قاشق غذاخوری

کرفس (ساقه)

2 عدد متوسط

طرز تهیه بورانی کرفس و اسفناج

مرحله 1

ابتدا اسفناج ها را شسته، خرد کرده و در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا پخته شوند و آب آن ها گرفته شود؛ سپس آن ها را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند.

مرحله 2

در این مرحله کرفس ها را ساطوری کرده، مغز گردو را خرد و سیر ها را رنده کنید، سپس همه مواد را در ماست بریزید و خوب مخلوط کنید. در مرحله آخر اسفناج های از قبل آماده شده را به این ترکیب اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

نوش جان!

نکته‌ها

برای پختن اسفناج نیازی به اضافه کردن آب نیست، چون خودش آب میندازد و پخته میشود، فقط حرارت باید خیلی کم باشد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها