این دستور را درست کردی؟
بورانی کرفس و اسفناج
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه بورانی کرفس و اسفناج
برای 2 نفرمواد اولیه بورانی کرفس و اسفناج
فلفل سیاه
نصف قاشق غذاخوری
اسفناج
500 گرم
گردو (خردشده)
2 قاشق غذاخوری
ماست چکیده (شیرین)
یک و نیم پیمانه
نمک
نصف قاشق غذاخوری
کرفس (ساقه)
2 عدد متوسط
طرز تهیه بورانی کرفس و اسفناج
مرحله 1
ابتدا اسفناج ها را شسته، خرد کرده و در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا پخته شوند و آب آن ها گرفته شود؛ سپس آن ها را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند.
مرحله 2
در این مرحله کرفس ها را ساطوری کرده، مغز گردو را خرد و سیر ها را رنده کنید، سپس همه مواد را در ماست بریزید و خوب مخلوط کنید. در مرحله آخر اسفناج های از قبل آماده شده را به این ترکیب اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
نوش جان!
نکتهها
برای پختن اسفناج نیازی به اضافه کردن آب نیست، چون خودش آب میندازد و پخته میشود، فقط حرارت باید خیلی کم باشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها