slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تابستان

این دستور را درست کردی؟


آلبالو پلو با مرغ حلزونی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آلبالو پلو با مرغ حلزونی

برای 2 نفر

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

کره

30 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آلبالو

4 پیمانه

پودر پیاز

1 قاشق چای‌خوری

روغن

به میزان لازم

زعفران (دم‌کرده)

یک‌چهارم پیمانه

شکر

6 قاشق غذاخوری

گوشت سینه مرغ

1 عدد متوسط

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

برنج

2 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ حلزونی

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ حلزونی

آماده‌سازی:

  • فیله‌ها را بشویید و نواری برش دهید.
  • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
  • آلبالو‌ها را بشویید، سپس با یک سیخ چوبی هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.
  • برنج را خیس کنید.

مرحله ۱:

در ظرفی فیله‌ها را با زعفران دم‌کرده، آبلیمو، نمک، فلفل، پودرسیر، پودرپیاز و پیاز مخلوط کنید و اجازه دهید به‌مدت یک ساعت مزه‌دار شود.

مرحله ۲:

در تابه‌ای مقداری کره و روغن بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید. فیله‌ها را حلزونی بپیچید و دوطرف آن‌ها را در تابه سرخ کنید.

مرحله ۳:

آلبالو‌ها را در تابه‌ای بریزید و به آن مقداری شکر و روغن اضافه کنید. تابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آلبالوها به‌مدت 10 دقیقه بجوشند. 

مرحله ۴:

برنج را بپزید و آبکش کنید. کف قابلمه ته‌دیگ بچینید، برنج و آلبالوها را لایه‌لایه اضافه کنید و بگذارید دم بکشد .

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها