خوراک مرغ و صیفی‌جات
خوراک مرغ و صیفی‌جاتخوراک مرغ و صیفی‌جات
خوراک مرغ و صیفی جات

خوراک مرغ و صیفی‌جات

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز

این دستور را درست کردی؟

خوراک مرغ و صیفی‌جات

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

آفتاب مطبوع، پوستتون رو گرم می‌کنه و کنار گیاهان بالغ‌شده تابستان، نسیم خوش زندگی رو حس می‌کنین. صیفی‌جات یا میوه‌های تابستانی همراه با مرغ، شما رو به دل طبیعت تابستانی می‌بره. با غذایی گرم و خوشمزه، فضایی شاد و خاطره‌انگیز رو تجربه می‌کنین. صیفی‌جات پر از فیبر و ویتامین و ارزش غذایی هستن و اشتهاتون رو به حد مناسبی نگه می‌داره.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه خوراک مرغ و صیفی جات

آویشن

1 قاشق مرباخوری

گوشت مرغ (فیله )

300 گرم

نمک

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

هویج

2 عدد متوسط

جعفری (تازه و خرد شده)

2 قاشق غذاخوری

خامه

2 قاشق غذاخوری

قارچ

7 عدد متوسط

ترخون (تازه و خردشده)

2 قاشق غذاخوری

ذرت (بیبی ذرت تازه)

2 عدد متوسط

کدو سبز

1 عدد متوسط

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

کرفس (ساقه)

2 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا ساقه کرفس و هویج را خرد کنید و آنها را در آب جوش بپزید تا نرم شوند. جعفری و ترخون را ریز و ساطوری خرد کنید. کدو سبز، قارچ (به صورت ورقه ای) و ذرت (به صورت حلقه ای یا تکه تکه)  را هم خرد کنید و کنار بگذارید. حالا کف قابلمه روغن بریزید تا داغ شود سپس فیله های مرغ را در آن تفت دهید تا هر دو روی آن طلایی شود، پس از آن با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید. (نوع خرد کردن صیفی جات سلیقه ای است، می توانید کدوسبز، هویج و کرفس را به صورت خلالی بزرگ خرد کنید.)

مرحله 2

سیر را رنده کرده و پیاز را خلالی خرد کنید. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم داغ شود، سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر را در پیاز بریزید و هم بزنید تا بوی آن بلند شود، بعد جعفری، ترخون، هویج، کرفس، ذرت، کدوسبز و قارچ را به پیاز اضافه کرده و مجدد تفت دهید.

حالا مرغ از قبل سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آویشن به مواد اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و مزه ها به خورد هم بروند. شما می‌توانید در زمان سرو، بر روی غذای خود خامه بریزید.

نکته‌ها

درصورتی که هویج را درشت خرد کردید، آن را با کرفس در یک ظرف نپزید؛ چون ممکن است تا زمان پخت کامل هویج، کرفس‌ها له شوند. اما اگر هویج را نازک خرد کردید می‌توانید آن را با کرفس در یک ظرف بپزید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها