خوراک مرغ و صیفیجات
معرفی
مواد اولیه خوراک مرغ و صیفیجات
برای 2 نفرمواد اولیه خوراک مرغ و صیفی جات
1 قاشق مرباخوری
300 گرم
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
7 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
طرز تهیه خوراک مرغ و صیفیجات
مرحله 1
ابتدا ساقه کرفس و هویج را خرد کنید و آنها را در آب جوش بپزید تا نرم شوند. جعفری و ترخون را ریز و ساطوری خرد کنید. کدو سبز، قارچ (به صورت ورقه ای) و ذرت (به صورت حلقه ای یا تکه تکه) را هم خرد کنید و کنار بگذارید. حالا کف قابلمه روغن بریزید تا داغ شود سپس فیله های مرغ را در آن تفت دهید تا هر دو روی آن طلایی شود، پس از آن با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید. (نوع خرد کردن صیفی جات سلیقه ای است، می توانید کدوسبز، هویج و کرفس را به صورت خلالی بزرگ خرد کنید.)
مرحله 2
سیر را رنده کرده و پیاز را خلالی خرد کنید. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم داغ شود، سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر را در پیاز بریزید و هم بزنید تا بوی آن بلند شود، بعد جعفری، ترخون، هویج، کرفس، ذرت، کدوسبز و قارچ را به پیاز اضافه کرده و مجدد تفت دهید.
حالا مرغ از قبل سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آویشن به مواد اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد و مزه ها به خورد هم بروند. شما میتوانید در زمان سرو، بر روی غذای خود خامه بریزید.
نکتهها
درصورتی که هویج را درشت خرد کردید، آن را با کرفس در یک ظرف نپزید؛ چون ممکن است تا زمان پخت کامل هویج، کرفسها له شوند. اما اگر هویج را نازک خرد کردید میتوانید آن را با کرفس در یک ظرف بپزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟