پلو مرغ کانتون
این دستور را درست کردی؟
خوراک مرغ با سس مخصوص
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه خوراک مرغ با سس مخصوص
برای 2 نفرمواد اولیه خوراک مرغ با سس مخصوص
عسل
1 قاشق چایخوری
پاپریکا
1 قاشق مرباخوری
آویشن
1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری
آبلیمو
2 قاشق غذاخوری
پودر سیر
1 قاشق مرباخوری
نمک
1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری
ریحان خشک
1 قاشق مرباخوری
سس کچاپ
2 قاشق غذاخوری
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
گوشت سینه مرغ
400 گرم
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
سماق
1 قاشق چایخوری
پودر خردل
1 قاشق چایخوری
پیازچه
150 گرم
سرکه بالزامیک
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک مرغ با سس مخصوص
مرحله 1
مرغ را بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید. تکههای مرغ را در یک کاسه بریزید و به آن پودر سیر، ریحان خشک، پاپریکا، روغن زیتون، آبلیمو، سماق، سیر، نمک و فلفل بزنید و ورز دهید، بعد مرغ را در یخچال بگذارید تا استراحت کند. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)
مرحله 2
پیازچهها را بشویید و خرد کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیازچهها را در ظرف بریزید و بگذارید، روی حرارت ملایم کمی تفت بخورند؛ سپس مرغ را به آن اضافه کرده و مجدد کمی تفت دهید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید، مرغ روی حرارت خیلی کم با آب خودش بپزد. (اگر در هنگام پخت آب غذا بخار شد و مرغها هنوز نپخته بودند، مقدار خیلی کمی آبجوش اضافه کنید.)
مرحله 3
درانتهای پخت، وقتی که آب مرغ بخار شده بود سس کچاپ، سرکه بالزامیک، عسل، خردل، فلفل و آویشن را روی آن بریزید، هم بزنید و اجازه دهید، مرغ حدود 2 تا 3 دقیقه دیگر با مواد بپزد تا مزهها به خورد هم بروند.نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها