slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
فر
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


ماهی با مرینیت عسل و بالزامیک

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ماهی با مرینیت عسل و بالزامیک

برای 2 نفر

روغن زیتون

یک‌چهارم پیمانه

سرکه بالزامیک

4 قاشق غذاخوری

عسل

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

کنجد (برای تزیین)

به میزان لازم

فیله ماهی

600 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه ماهی با مرینیت عسل و بالزامیک

روش پخت

مرحله اول

عسل، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کنید.

ماهی را در مخلوط آماده‌شده، مرینیت کنید.

مرحله دوم

فر را از قبل روشن کنید و تا 190 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس، ماهی‌ها را به‌مدت 30 دقیقه در آن بپزید.

ماهی‌ها را در هواپز، با 190 درجه سانتی‌گراد، به‌مدت 15 دقیقه بپزید. بعد از 6 دقیقه، ماهی‌ها را پشت‌و‌رو کنید تا هردو طرفِ ماهی‌ها به‌خوبی پخته شوند.

مرحله سوم

در پایان، روی ماهی‌ها کنجد بریزید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها