slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
فر
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


کیک شکلاتی پنبه‌ای

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کیک شکلاتی پنبه‌ای

برای 4 نفر

شکر

سه‌چهارم پیمانه

آرد سفید

یک و سه‌چهارم پیمانه

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

سه‌چهارم پیمانه

آب (جوش)

سه‌چهارم پیمانه

پودر کاکائو

3 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

3 عدد متوسط

طرز تهیه کیک شکلاتی پنبه‌ای

مرحله 1

ابتدا تخم مرغ‌ها و وانیل را به همراه شکر با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها سفید، حجیم و کش‌دار شوند، سپس روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله 2

آب جوش را با 2 قاشق از پودر کاکائو مخلوط کنید (1 قاشق از پودر کاکائو را نگه دارید)، مخلوط آب‌جوش و پودر کاکائو را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

مرحله 3

در نهایت آرد و بیکینگ پودر و 1 قاشق پودر کاکائو باقی مانده را ترکیب و 3 بار الک کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن هم بزنید.

مرحله 4

مواد را داخل قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و به مدت 45 الی 50 دقیقه در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

نکته‌ها

  • برای موفقیت در پخت کیک، تنها داشتن دستورهای خوب و دقیق کافی نیست! عوامل بسیاری در این فرآیند تاثیر گذارند که ما گزیده ای از نکات لازم و طلایی آن را با شما درمیان می گذاریم.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها