چورک قاتق
چورک قاتقچورک قاتق
چورک قاتق

چورک قاتق

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
25 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
اردبیل

این دستور را درست کردی؟

چورک قاتق

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

حس‌تازگی، میزان مواد اولیۀ طبخ هر غذا رو توی آشپزخانۀ تحقیقاتی‌ش به طور دقیقی ارزیابی می‌کنه و در اختیارتون قرار می‌ده. میزان مواد اولیۀ چورک قاتق رو به‌درستی رعایت کنین و خیلی سریع، میز غذاتون رو با عطر نعنا و بوی سیر، خواستنی کنین. چورک قاتق، اشکنه‌ای همراه با لبنیات از شمال غربی ایرانه. دقیق باشین!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه چورک قاتق

سیر (حبه)

4 عدد متوسط

نعنا خشک

1 قاشق چای‌خوری

ماست

2 پیمانه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

آرد سفید

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

کره

50 گرم

طرز تهیه

آماده سازی

مرحله 1
  1. پیاز و سیر را شسته و پوست بگیرید، سپس پیاز را به صورت نگینی بزرگ یا ریز خرد کنید. سیر را نیز به صورت نازک و ورقه‌ای خرد کرده یا رنده کنید.
  2. در ماست کمی آب بریزید و هم بزنید تا ماست باز شود.
  3. نصف تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا کاملا باز شوند. نصف دیگر را نگه دارید.
مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه کره بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و عسلی شود. حالا سیر را اضافه کرده و پس از یک تفت کوچک نعناع و زردچوبه بریزید و مجدد تفت دهید.

مرحله 2

در این مرحله آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

مرحله 3

فلفل سیاه، نمک و نصف پیمانه آب به غذا اضافه کرده و آن را هم بزنید تا بجوشد.

مرحله 4

پس از این که آب به جوش آمد، ماست را اضافه کنید و تند هم بزنید.

  • البته میتوانید ماست را همزمان با آب اضافه کنید؛ فقط باید تا زمان به جوش آمدن آب آن را تند و مداوم هم بزنید تا ماست نبرد.
  • این غذا می تواند غلیظ یا کمی شل باشد.
مرحله 5

وقتی غذا جوشید، تخم مرغ های هم زده را به غذا اضافه کنید و آن را مرتب هم بزنید تا غذا دوباره به جوش آید.

مرحله 6

تخم مرغ های درسته را روی غذا بشکنید و درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا غذا ته نگیرد. وقتی تخم مرغ خودش را گرفت، غذا را سرو کرده و به صورت تلیت شده میل کنید.

  • در حین شکستن تخم مرغ در قابلمه، دست خود را پایین بگیرید تا تخم مرغ از هم باز نشود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها