این دستور را درست کردی؟
ماست جوش
مواد اولیه ماست جوش
برای 2 نفرمواد اولیه ماست جوش
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
طرز تهیه ماست جوش
آماده سازی
مرحله 1
پیاز و گوجه را بشویید، پوست بگیرید و در ظروفی جداگانه رنده کرده یا نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود، بعد زردچوبه بزنید. حالا پونه و گوجه را به پیاز اضافه کنید و کمی آب بریزید تا گوجه بپزد.
مرحله 2
گردو، کنجد و کشک را به غذا اضافه کرده، مخلوط کنید.
مرحله 3
در کاسهای تخممرغ را در ماست بشکنید و همبزنید، بعد ترکیب را به همراه کمی آب به غذا اضافه کنید. بلافاصله نمک و فلفل را اضافه کرده و تا زمان جوش آمدن غذا مدام آن را هم بزنید تا ماست نبُرد. در پایان نعناداغ تهیه کرده و برای تزیین غذا استفاده کنید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما میتواند تغییر کنداما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد. .
- معمولا در کنار این غذا، خاگینه هم سرو میشود.
- از آنجا که کشک هم نمک دارد، قبل از اضافهکردن نمک به غذا کمی از آن بچشید و بعد به میزان لازم نمک بزنید تا غذا شور نشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها