slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آب‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


چوولا

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه چوولا

برای 2 نفر

گوجه فرنگی

1 عدد کوچک

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

جعفری

3 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

نان پیتا Pita Bread

1 عدد متوسط

ماست (خامه‌ای)

1 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

سیب زمینی

1 عدد متوسط

نخود (کنسروی)

1 پیمانه

آب

به میزان لازم

طرز تهیه چوولا

آماده‌سازی

مرحله اول

سیب‌زمینی را بشویید؛ سپس آن را آب‌پز کنید و نگینی خرد کنید.

گوجه‌فرنگی و پیاز را بشویید و نگینی خرد کنید.

نخود را از شب قبل، با مقداری آب، به‌مدت 8 تا 12 ساعت بخیسانید و سپس، آبکش کنید.

جعفری را نیز خرد کنید.

روش پخت

مرحله اول

در صورتی که از کنسرو نخود استفاده نمی‌کنید، نخود را با مقداری آب، روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملاَ نرم و پخته شود. سپس آن را آبکشی کنید.

نان پیتا را حین پخت سیب‌زمینی، مربعی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.

مرحله دوم

حالا سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، پیاز، جعفری و نخود پخته‌شده را با ماست خامه‌ای و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید تا یک‌دست شوند.

مرحله سوم

نتیجه نهایی را با نان سرخ‌شده پیتا تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

در صورتی که از کنسرو نخود استفاده کنید، زمان پخت 20 دقیقه است؛ در حالی که در صورت پخت نخودها، مرحله پخت یک ساعت و نیم زمان می‌برد.

میزان ادویه‌ها برحسب ذائقه‌تان تنظیم کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها