این دستور را درست کردی؟
ماهی کیلکای روغنجوش
مواد اولیه ماهی کیلکای روغنجوش
برای 2 نفرمواد اولیه ماهی کیلکا روغن جوش
5 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
یکسوم پیمانه
1 قاشق مرباخوری
5 قاشق غذاخوری
400 گرم
1 قاشق مرباخوری
مواد سس
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماهی کیلکای روغنجوش
مرحله 1
ابتدا آرد، نشاسته، نمک، فلفل و آب را ترکیب کنید (میزان آب میتواند متغیر باشد، پس در حدی آب بریزید که خمیر نرمی به دست آید و غلظت آن مثل ماست، نسبتا رقیق باشد). حالا مواد را در مخلوطکن بریزید و تا زمانی که خمیر خوب شل شود، مخلوط کن را روشن نگه دارید. پس از آن خمیر را در ظرف درب دار بریزید و به مدت 20 دقیقه استراحت دهید.
مرحله 2
کف ماهیتابه را به عمق 2 تا 3 سانتی متر روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. دم کیلکا را بگیرید و در خمیر بزنید، بعد آن را بیرون بیاورید و لحظهای نگه دارید تا خمیر اضافهاش بچکد، سپس آن را در روغن داغ سرخ کنید. برای سس این غذا روغن زیتون، آویشن و نمک را ترکیب کنید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها