slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


ماهی کیلکای روغن‌جوش

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ماهی کیلکای روغن‌جوش

برای 2 نفر

مواد اولیه ماهی کیلکا روغن جوش

نشاسته ذرت

5 قاشق غذاخوری

روغن مایع

به میزان لازم

آب

یک‌سوم پیمانه

نمک

1 قاشق مرباخوری

آرد سفید

5 قاشق غذاخوری

ماهی کیلکا

400 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق مرباخوری

مواد سس

روغن زیتون

5 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آویشن

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی کیلکای روغن‌جوش

مرحله 1

ابتدا آرد، نشاسته، نمک، فلفل و آب را ترکیب کنید (میزان آب میتواند متغیر باشد، پس در حدی آب بریزید که خمیر نرمی به دست آید و غلظت آن مثل ماست، نسبتا رقیق باشد). حالا مواد را در مخلوط‌کن بریزید و تا زمانی که خمیر خوب شل شود، مخلوط کن را روشن نگه دارید. پس از آن خمیر را در ظرف درب دار  بریزید و به مدت 20 دقیقه استراحت دهید.

مرحله 2

کف ماهیتابه را به عمق 2 تا 3 سانتی متر روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. دم کیلکا را بگیرید و در خمیر بزنید، بعد آن را بیرون بیاورید و لحظه‌ای نگه دارید تا خمیر اضافه‌اش بچکد، سپس آن را در روغن داغ سرخ کنید. برای سس این غذا روغن زیتون، آویشن و نمک را ترکیب کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها