slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
چهار محال و بختیاری

این دستور را درست کردی؟


آوتُخ شوید (آب تخم شوید)

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آوتُخ شوید (آب تخم شوید)

برای 2 نفر

مواد اولیه آوتُخ شوید

تخم مرغ

2 عدد متوسط

آب

3 پیمانه

آرد سفید

یک و نیم قاشق غذاخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

تخم شوید

2 قاشق غذاخوری

آویشن (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آوتُخ شوید (آب تخم شوید)

آماده سازی

مرحله 1

  1. تخم‌شوید را آسیاب کنید.
  2. تخم مرغ را در کاسه‌ای بشکنید و خوب هم‌بزنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا آرد را در کمی روغن تفت دهید تا آرد باز شود ، سپس آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد و غلیظ شود.

مرحله 2

حالا تخم‌مرغ هم‌زده، تخم‌شوید آسیاب‌شده، زردچوبه، نمک و آویشن را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید اشکنه با مواد جدید بجوشد تا هم خوب مزه‌دار شود هم تخم‌مرغ بپزد.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کند.اما به‌صورت استاندارد به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.
  5. برای هر 2 نفر به جای روغن می‌توانید از 25 تا 30 گرم کره استفاده کنید.
  6. این غذا بیشتر برای صبحانه استفاده می‌شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها