کرپ سوخاری با گوشت و قارچ
این دستور را درست کردی؟
آوتُخ شوید (آب تخم شوید)
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آوتُخ شوید (آب تخم شوید)
برای 2 نفرمواد اولیه آوتُخ شوید
تخم مرغ
2 عدد متوسط
آب
3 پیمانه
آرد سفید
یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
تخم شوید
2 قاشق غذاخوری
آویشن (پودر)
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آوتُخ شوید (آب تخم شوید)
آماده سازی
مرحله 1
- تخمشوید را آسیاب کنید.
- تخم مرغ را در کاسهای بشکنید و خوب همبزنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا آرد را در کمی روغن تفت دهید تا آرد باز شود ، سپس آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد و غلیظ شود.
مرحله 2
حالا تخممرغ همزده، تخمشوید آسیابشده، زردچوبه، نمک و آویشن را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید اشکنه با مواد جدید بجوشد تا هم خوب مزهدار شود هم تخممرغ بپزد.
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما میتواند تغییر کند.اما بهصورت استاندارد به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.
- برای هر 2 نفر به جای روغن میتوانید از 25 تا 30 گرم کره استفاده کنید.
- این غذا بیشتر برای صبحانه استفاده میشود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها