slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


اشکنه شوتک

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه اشکنه شوتک

برای 2 نفر

مواد اولیه اشکنه شوتک

تخم مرغ

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

تخم شوید

نصف پیمانه

روغن مایع (یا روغن حیوانی)

4 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه اشکنه شوتک

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا تخم شوید را آسیاب کنید یا بکوبید. در یک قابلمه روغن بریزید و تخم شوید را به همراه نمک و زردچوبه در آن تفت دهید.

مرحله 2

حالا آب اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد.

مرحله 3

تخم‌مرغ را اضافه کنید و مرتب هم‌‌بزنید تا به هم نچسبد و حالتی نخ مانند بگیرد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. میزان آب استفاده شده در این غذا بنا بر سلیقه شما و میزان سفتی و غلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کنداما به‌صورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، 2 تا 3 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  4. قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.

نمیشه از شوید خشک شده استفاده کرد؟

Niloofar Salehi۱۷ تیر ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها