slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
آذربایجان شرقی

این دستور را درست کردی؟


دیشلیق‌آشی (آش دندونی)

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دیشلیق‌آشی (آش دندونی)

برای 2 نفر

مواد اولیه دیشلیق آشی (آش دندونی)

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گردو

نصف پیمانه

کره (کره یا روغن)

25 گرم

گندم

نصف پیمانه

پیاز

1 عدد بزرگ

خلال پسته

به میزان لازم

نخود

نصف پیمانه

آب

به میزان لازم

خلال بادام

به میزان لازم

کشمش

نصف پیمانه

روغن مایع

به میزان لازم

دارچین

به میزان لازم

طرز تهیه دیشلیق‌آشی (آش دندونی)

آماده سازی

مرحله 1

  1. نخود، کشمش و گندم را جداگانه پاک کنید و بشویید.
  2. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی یا خلالی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گندم را در مقداری آب بپزید تا لعاب بیندازد.

مرحله 2

نخود را هم در ظرف دیگری بپزید.

  • می‌توانید به‌جای جداگانه پختن نخود، آن را با گندم بپزید.

مرحله 3

پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 4

 نخود پخته و نیمی از پیازداغ را با گندم مخلوط کنید.

مرحله 5

کشمش را در کمی روغن تفت دهید.

مرحله 6

کشمش تفت خورده را به همراه نمک، کره و در صورت نیاز کمی آب به مخلوط پیاز داغ، گندم و نخود اضافه کنید تا با هم بجوشند و آش جا بیفتد.

مرحله 7

در پایان و پس از کشیدن آش در ظرف، آن را با باقیمانده پیازداغ، دارچین، مغز گردو، خلال پسته و بادام و در صورت تمایل کشمش تزئین کرده و میل کنید.

نکته‌ها

بهتر است نخود و گندم را از شب قبل یا حداقل 8ساعت قبل از پخت، در کاسه پر از آب (تا سطح روی آن‌ها) بخیسانید. این کار به کاهش زمان پخت هم کمک می‌کند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها