![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/dampokhtak/dampokhtak_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/dampokhtak/dampokhtak_t_hese_tazegi.jpg)
65 دقیقه
دمپختک
متعادل
4
مواد اولیه خوراک باقلا زرد
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
یک و نیم پیمانه
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
مرحله1
ابتدا باقلاها را درون قابلمه بریزید تا بپزند.وقتی پختِ باقلاها به نیمه رسید، در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.بعد زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید؛ سپس این ترکیب را در قابلمه باقلا بریزید، نمک بزنید و بگذارید خوب بپزند و آب باقلا تمام شود.
مرحله2
در مرحله آخر باقالاها را با گوشتکوب له کرده، در بشقاب بریزید و در صورت تمایل با روغن زیتون و لیمو ترش تازه میل کنید.نوش جان!
- میزان روغن، نمک و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟