خوراک باقلا زرد
خوراک باقلا زردخوراک باقلا زرد
خوراک باقلا زرد

خوراک باقلا زرد

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
مصر

این دستور را درست کردی؟

خوراک باقلا زرد

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

خوراک باقلا زرد رو آرام بپزین و از خوردن خوراکی زردرنگ لذت ببرین!این غذا، ریشه در فرهنگ غذاییِ مصر داره.با دیدن و خوردن این غذا حس می‌کنین کنار رود نیل نشستین و به نور زردرنگ آفتاب روی آب نگاه می‌کنین.اگه ضعف اعصاب دارین، یا درد مفاصل و سیاتیک اذیتتون می‌کنه، از باقلای زرد این خوراک نگذرین.

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه خوراک باقلا زرد

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

باقلای زرد

یک و نیم پیمانه

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

مرحله1

ابتدا باقلاها را درون قابلمه بریزید تا بپزند.وقتی پختِ باقلاها به نیمه رسید، در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.بعد زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید؛ سپس این ترکیب را در قابلمه باقلا بریزید، نمک بزنید و بگذارید خوب بپزند و آب باقلا تمام شود.

مرحله2

در مرحله آخر باقالاها را با گوشتکوب له کرده، در بشقاب بریزید و در صورت تمایل با روغن زیتون و لیمو ترش تازه میل کنید.نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آب‌جوش استفاده کنید.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها