این دستور را درست کردی؟
آش آلو
مواد اولیه آش آلو
برای 2 نفرمواد اولیه آش آلو
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
50 گرم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
100 گرم
یکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
طرز تهیه آش آلو
آماده سازی
مرحله 1
- لوبیا و نخود را پاک کنید و بشویید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلالی یا نگینی خرد کنید.
- آلوبخارا هم باید شسته شود.
روش اول پخت
مرحله 1
نخود و لوبیا چیتی را جداگانه بپزید.
مرحله 2
در قابلمهای روغن بریزید، پیاز را تفت دهید و زردچوبه بزنید.
مرحله 3
ربگوجه را در پیاز بریزید و تفت دهید تا خوشرنگ شود.
مرحله 4
نخود و لوبیا پخته را بههمراه مقداری آب به پیازداغ اضافه کنید و بگذارید به جوش آید.
مرحله 5
پس از جوشیدن، آلوبخارا، نمک و فلفل را به آش اضافه کنید.
مرحله 6
در نهایت رشته آش را بیفزایید و بگذارید رشته بپزد و آش جا بیفتد.
- قبل از سرو نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
روش دوم پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن بریزید، پیاز را تفت دهید و زردچوبه بزنید.
مرحله 2
رب گوجه در پیاز بریزید و تفت دهید تا خوشرنگ شود.
مرحله 3
نخود و لوبیا را با مقداری آب به پیازداغ و رب اضافه کنید و اجازه دهید حبوبات بپزند.
مرحله 4
پس از پخت حبوبات، نمک و فلفل را به همراه آلوبخارا به آش اضافه کنید.
مرحله 5
در نهایت رشته آش را بیفزایید و بگذارید رشته بپزد و آش جا بیفتد.
- قبل از سرو نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت، جداگانه در کاسههای پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریعتر پختنشان کمک میکند.
- در صورت تمایل میتوانید آلو را هم 1 ساعتی بخیسانید.
- میزان رب گوجه براساس رنگ و غلظت غذا میتواند کم یا زیاد شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها