این دستور را درست کردی؟
شربت گاوزبان و بادرنجبویه
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه شربت گاوزبان و بادرنجبویه
برای 2 نفربرای شربت گاوزبان و بادرنجبویه
آب
2 پیمانه
عرق بیدمشک
نصف پیمانه
نبات (خردشده)
1 پیمانه
بادرنجبویه
نصف پیمانه
گلاب
نصف پیمانه
گل گاو زبان
نصف پیمانه
برای شربت سیب و زرشک و آبلیمو
آب (خنک)
به میزان لازم
یخ (قطعه)
6 عدد متوسط
طرز تهیه شربت گاوزبان و بادرنجبویه
مرحله1
گل گاوزبان و بادرنجبویه را با مقداری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. اجازه دهید مواد خوب رنگ پس بدهند و آب هم بهجوش آید.
مرحله2
در این مرحله جوشانده گل گاو زبان و بادرنجبویه را از صافی عبور دهید، بعد به همراه گلاب، عرق بیدمشک و نبات به همان ظرف قبلی برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله3
برای سرو، مقداری از شربت غلیظشده را به همراه یخ در لیوان بریزید و با آب رقیق کنید.
نکتهها
نکات
- میزان نبات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاست؛ البته شما میتوانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- درجه شیرینی نوشیدنی شما، به میزان شربتی بستگی دارد که در لیوان میریزید و با آب رقیق میکنید. هرچه شربت بیشتری استفاده کنید نوشیدنی شیرینتری خواهید داشت.
- درصورتی که میخواهید باقیمانده شربت را در دفعات بعد استفاده کنید، آن را در ظرف دربستهای بریزید و در یخچال بگذارید. اگر در زمان استفاده بعدی شربت بسیار سفت بود با کمی آبجوش آن را رقیق کنید. آبجوش را کم کم اضافه کنید تا کمی رقیق و قابل استفاده شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها