این دستور را درست کردی؟
فلافل مصری
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه فلافل مصری
برای 2 نفرنخود
1 پیمانه
پیازچه
3 عدد متوسط
پودر زنجبیل
1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
لپه باقالی
1 پیمانه
روغن
به میزان لازم
نمک
1 قاشق مرباخوری
گشنیز
4 قاشق غذاخوری
جعفری
3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
سیر (حبه)
7 عدد متوسط
پودر کاری
1 قاشق مرباخوری
تخم گشنیز
1 قاشق مرباخوری
پودر انبه
1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه فلافل مصری
آمادهسازی
مرحله اول
به مدت ۴۸ ساعت، لپه باقالی و نخود خیس بخورد.
نخود را از شب قبل خیس کنید؛ چند دفعه آبش را عوض کنید و سپس آبکش کنید.
روش پخت
مرحله اول
همه مواد را با هم در غذاساز بریزید تا یکدست شوند.
مرحله دوم
قالب را داخل روغن داغی که روی شعله قرار دادهاید، بزنید تا چرب شود. مواد را در قالب فلافل بزنید. روغنیشدن قالب سبب میشود مواد به قالب نچسبند و بهراحتی در روغن بیفتند.
مرحله سوم
مواد قالبزده را در روغن داغ و شناور، روی حرارت ملایم، سرخ کنید تا مغزپخت شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها