این دستور را درست کردی؟
حُمُص
مواد اولیه حُمُص
برای 4 نفرمواد اولیه حُمص
به میزان لازم
1 عدد متوسط
50 گرم
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
350 گرم
2 قاشق غذاخوری
50 گرم
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه حُمُص
مرحله 1
ابتدا نخودها را از روز قبل به مدت 8 الی 12 ساعت بخیسانید، بعد آنها را آبکش کنید و به همراه آب در قابلمه ریخته و روی شعله بالا قرار دهید تا به جوش آید. وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید تا زمانی که نخودها کاملا پخته شده و نرم شوند.
مرحله 2
حالا ماست، آبلیمو، نمک، سیر رنده شده، فلفل، ارده و نخودهای پخته و آبکش شده را درون مخلوط کن بریزید. وقتی کلیه مواد با یکدیگر میکس شدند به آنها یخ اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا آرام آرام لطیف شوند.
- در صورتیکه مواد حمص شما در انتهای میکس لطیف نشده بود میتوانید کمی آب نخود به آنها اضافه کنید تا به لطافت مورد نظر برسید.
- در زمان اضافه کردن آب نخود دقت کنید که حمص خیلی رقیق نشود؛ لطافت مدنظر ما مانند لطافت خامه است.
مرحله 3
استفاده از نمک و آبلیمو در حمص بستگی به ذائقه شما دارد؛ همچنین میزان سیر به دلخواه شما میتواند کم یا زیاد شود. وقتی حمص آماده شد، برای تزیین روی آن کمی لیمو ترش و روغن زیتون میریزیم.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها