حُمُص
حُمُصحُمُص
حُمص

حُمُص

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


حُمُص

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

در میان غذاهای عربی میتوان گفت حمص که اصالتی سوری-لبنانی دارد، از بیشترین شهرت در خاورمیانه و آسیا برخوردار است. با خواندن طرز تهیه حمص و امتحان این پیش‌ غذای لذیذ، حس تازگی این غذا را مهمان سفره‌ های خود کنید.

مواد اولیه حُمُص

برای 4 نفر

مواد اولیه حُمص

روغن زیتون (به میزان دلخواه)

به میزان لازم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

آب

50 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ماست

2 قاشق غذاخوری

نخود

350 گرم

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

ارده

50 گرم

نمک

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه حُمُص

مرحله 1

ابتدا نخودها را از روز قبل به مدت 8 الی 12 ساعت بخیسانید، بعد آن‌ها را آبکش کنید و به همراه آب در قابلمه ریخته و روی شعله بالا قرار دهید تا به جوش آید. وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید تا زمانی که نخودها کاملا پخته شده و نرم شوند.

مرحله 2

حالا ماست، آبلیمو، نمک، سیر رنده شده، فلفل، ارده و نخود‌های پخته و آبکش شده را درون مخلوط کن بریزید. وقتی کلیه مواد با یکدیگر میکس شدند به آنها یخ اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا آرام آرام لطیف شوند.

  • در صورتیکه مواد حمص شما در انتهای میکس لطیف نشده بود میتوانید کمی آب نخود به آنها اضافه کنید تا به لطافت مورد نظر برسید. 
  • در زمان اضافه کردن آب نخود دقت کنید که حمص خیلی رقیق نشود؛ لطافت مدنظر ما مانند لطافت خامه است.

مرحله 3

استفاده از نمک و آبلیمو در حمص بستگی به ذائقه شما دارد؛ همچنین میزان سیر به دلخواه شما می‌تواند کم یا زیاد شود. وقتی حمص آماده شد، برای تزیین روی آن کمی لیمو ترش و روغن زیتون می‌ریزیم.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها