slider image
slider image
حُمُص
حُمُصحُمُص
حُمص
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
مخلوط کردن-جوشاندن
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


حُمُص

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه حُمُص

برای 4 نفر

مواد اولیه حُمص

روغن زیتون (به میزان دلخواه)

به میزان لازم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

آب

50 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ماست

2 قاشق غذاخوری

نخود

350 گرم

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

ارده

50 گرم

نمک

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه حُمُص

مرحله 1

ابتدا نخودها را از روز قبل به مدت 8 الی 12 ساعت بخیسانید، بعد آن‌ها را آبکش کنید و به همراه آب در قابلمه ریخته و روی شعله بالا قرار دهید تا به جوش آید. وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید تا زمانی که نخودها کاملا پخته شده و نرم شوند.

مرحله 2

حالا ماست، آبلیمو، نمک، سیر رنده شده، فلفل، ارده و نخود‌های پخته و آبکش شده را درون مخلوط کن بریزید. وقتی کلیه مواد با یکدیگر میکس شدند به آنها یخ اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا آرام آرام لطیف شوند.

  • در صورتیکه مواد حمص شما در انتهای میکس لطیف نشده بود میتوانید کمی آب نخود به آنها اضافه کنید تا به لطافت مورد نظر برسید. 
  • در زمان اضافه کردن آب نخود دقت کنید که حمص خیلی رقیق نشود؛ لطافت مدنظر ما مانند لطافت خامه است.

مرحله 3

استفاده از نمک و آبلیمو در حمص بستگی به ذائقه شما دارد؛ همچنین میزان سیر به دلخواه شما می‌تواند کم یا زیاد شود. وقتی حمص آماده شد، برای تزیین روی آن کمی لیمو ترش و روغن زیتون می‌ریزیم.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها