این دستور را درست کردی؟
حُمُص با گوشت
مواد اولیه حُمُص با گوشت
برای 4 نفرمواد اولیه حُمص با گوشت
50 گرم
50 گرم
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
350 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
مواد لازم گوشت
1 قاشق چایخوری
200 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه حُمُص با گوشت
مرحله 1
نخودها را از روز قبل به مدت 8 الی 12 ساعت می خیسانیم، بعد آنها را آبکش میکنیم؛ سپس به همراه آب در قابلمه ریخته و روی شعله بالا میگذاریم تا به جوش آید. وقتی به جوش آمد شعله را کم میکنیم تا زمانی که نخودها کاملا پخته شده و نرم شوند.
مرحله 2
در این مرحله، ماست، آبلیمو، نمک، سیر رنده شده، فلفل، ارده و نخودهای پخته و آبکش شده را درون مخلوط کن میریزیم، وقتی کلیه مواد با یکدیگر میکس شدند به آنها یخ اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم تا آرام آرام لطیف شوند.
- در صورتیکه مواد حمص شما در انتهای میکس لطیف نشده بود میتوانید کمی آب نخود به آنها اضافه کنید تا به لطافت مورد نظر برسید.
- توجه داشته باشید با اضافه کردن آب نخود، حمص خیلی رقیق نشود. لطافت مورد نظر ما مثل خامه میباشد.
مرحله 3
استفاده از نمک و آبلیمو در حمص بستگی به ذائقه شما دارد، همچنین میزان سیر به دلخواه شما میتواند کم یا زیاد شود.
طرز تهیه گوشت
مرحله 1
پیاز رنده شده را در روغن ریخته و تفت دهید تا بلوری شود، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت دهید تا سرخ شود.
مرحله 2
حالا ادویه جات را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر و بوی آنها آزاد شود. بعد از آماده شدن روی حمص بریزید و با خلال بادام و جعفری خرد شده تزئین کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها