خورش گردو
این دستور را درست کردی؟
فسنجان ماهی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه فسنجان ماهی
برای 2 نفررب انار
2 قاشق غذاخوری
گردو (مغز شده)
50 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
فیله ماهی
2 عدد متوسط
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فسنجان ماهی
آمادهسازی
- ماهی را بشویید.
- گردو را آسیاب یا رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید تا گرم شود و گردو را در روغن تفت دهید، سپس رب انار، نمک و مقداری آب به آن اضافه کنید و در ب ظرف را بگذارید تا آب بهچوش آید و گردو روغن بیندازد.
مرحله 2
در این فاصله در تابهای روغن بریزید و دو طرف ماهی را سرخ کنید. وقتی گردو به روغن افتاد، ماهی سرخشده را به خورش اضافه کنید. اجازه دهید خورش کمی بجوشد تا ماهی مزهدار شود.
نکتهها
- اگر رب انار مورد استفاده خیلی ترش است و شما علاقه به غذای ملس دارید، بعد از اضافه کردن رب انار کمی هم شکر بزنید.
- میزان روغن، نمک، رب انار و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به خورش آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آب سرد استفاده کنید تا گردو بهتر روغن پس دهد.
- در زمان همزدن خورش دقت کنید تا تکههای ماهی خرد نشوند.
- در گیلان چون ماهی بهصورت تازه مصرف می شود، آن را مزهدار نمیکنند و درصورت تمایل فقط به آن نمک و فلفل و نهایتا گلپر میزنند. اما در شهرهای دیگر میتوان ماهی را قبل از مصرف با نمک، فلفل، پودر سیر و زعفران مزهدار کرد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها