این دستور را درست کردی؟
کتلت ماهی
مواد اولیه کتلت ماهی
برای 2 نفرمواد اولیه کتلت ماهی
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
400 گرم
1 قاشق مرباخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
2 قاشق غذاخوری
300 عدد کوچک
طرز تهیه کتلت ماهی
مرحله 1
پوست ماهی را کاملا جدا کرده و گوشتش را چرخ کنید. سیب زمینی و پیاز را ریز رنده کرده و آب هر دو را بگیرید، سپس گوشت چرخ شده ماهی را به آنها اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، زیره و گل پر را اضافه کنید؛ سپس آرد و سبزی خشک را بیفزایید و همه مواد را با دست خوب ورز دهید.
مرحله 2
مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله 3
دستانتان را خیس کنید، سپس مواد را با دست به شکل کتلت در بیاورید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
نکتهها
1- اگر مواد پس از ورز دادن هنوز شل بود کمی آرد گندم اضافه کنید تا حدی که مواد بافت مناسب را پیدا کنند.
2- اگر سبزی خشک های گفته شده را در منزل نداشتید میتوانید از نعنا و شوید خشک استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها