slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


ماهی انگشتی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ماهی انگشتی

برای 2 نفر

مواد اولیه ماهی انگشتی

پودر زنجبیل

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل چیلی (فلفل تند)

1 عدد متوسط

عصاره مرغ (پودر شده)

نصف قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت

به میزان لازم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

آرد سفید

5 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

فیله ماهی

400 گرم

پیازچه

2 عدد متوسط

طرز تهیه ماهی انگشتی

مرحله 1

ماهی را به صورت باریکه های یک سانتی ببرید و به آن نمک و فلفل بزنید، سپس در یک کاسه، آرد و بیکینگ پودر را با یک قاشق روغن و آب مخلوط کنید تا خمیری یکدست به غلظت ماست به دست آید. خلال های ماهی را داخل خمیر قرار داده و هم بزنید تا فیله ها به خوبی به خمیر آغشته شود، سپس در نشاسته ذرت بخوابانید تا حالت چسبندگی بگیرد.

مرحله 2

در یک ماهیتابه گود روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. ماهی های آغشته به خمیر و نشاسته ذرت را در روغن داغ و شناور سرخ کنید و بعد از پخت با کفگیر یا انبر آشپزی ماهی ها را بردارید. پیازچه را خرد کرده، سیر را ریز رنده کنید و به همراه فلفل چیلی ریز خرد شده در ماهیتابه تفت بدهید. پس از آن تکه های ماهی را به تابه برگردانید و یک قاشق چایخوری ترکیب پودر زنجبیل و پودر عصاره مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. دقت داشته باشید که زیاد نمک و فلفل نریزید زیرا عصاره مرغ خودش نمکی است.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها