این دستور را درست کردی؟
ماهی با قارچ
مواد اولیه ماهی با قارچ
برای 2 نفرمواد اولیه ماهی با قارچ
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
200 گرم
1 قاشق مرباخوری
50 گرم
1 عدد کوچک
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
4 عدد متوسط
طرز تهیه ماهی با قارچ
مرحله1
نیمی از نمک و فلفل را روی ماهی بپاشید و اجازه دهید15دقیقه در یخچال بماند. در این فاصله فر را با دمای190درجه روشن کنید تا گرم شود. بعد از گذشت دقیقه، ماهی را در ظرفی نسوز بگذارید. شکر را در مقداری آب و سرکه حل کنید و روی ماهی بریزید. و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرمشده قرار دهید.
مرحله2
در فاصله پخت ماهی در فر، قارچ، پیاز و فلفلدلمهای را بشویید، سپس پیاز را پوست بگیرید. حالا قارچ را ورقهای، پیاز و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید؛ البته حواستان باشد که دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را جدا کنید.ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کره را در آن ذوب کنید. پیاز را تفت دهید تا بلوری شود، سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید.بعد فلفل دلمهای را به همراه باقیمانده نمک و فلفل اضافه کنید و خوب روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود.
مرحله3
ماهی را از فر خارجکرده و بههمراه آبی که در ظرف آن است به ترکیب مواد داخل ماهیتابه اضافه کرده، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید غذا روی حرارت ملایم بپزد تا ماهی خوب مزهدار شود.
نوش جان!
نکتهها
- میزان کره، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
غلظت غذا، به سلیقه شما بستگی دارد.- در صورت تمایل پوست ماهی را جدا کنید و بعد در سس قارچ قرار دهید تا بپزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها