ماهی با قارچ
ماهی با قارچ
ماهی با قارچماهی با قارچ

ماهی با قارچ

4
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
زمان انتظار
15 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آسیا

این دستور را درست کردی؟


ماهی با قارچ

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

ارزش غذاییِ ماهی با قارچ بالاست.ماهی با قارچ، همان غذای خوشمزه‌ایه که بهش احتیاج دارین.به سلامت مغز و قلبتون کمک می‌کنه و مهم‌تر اینکه حال نامساعدتون رو بهبود می‌بخشه.افسردگی رو کم می‌کنه و سبب شادی‌تون می‌شه.جنسِ نرمِ جویدن و مزۀ غذای دریایی رو از دست ندین.

مواد اولیه ماهی با قارچ

برای 2 نفر

مواد اولیه ماهی با قارچ

شکر

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

قارچ

200 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق مرباخوری

کره

50 گرم

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

آب

1 عدد متوسط

سرکه انگور

2 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

ماهی قزل الا (تکه)

4 عدد متوسط

طرز تهیه ماهی با قارچ

مرحله1

نیمی از نمک و فلفل را روی ماهی بپاشید و اجازه دهید15دقیقه در یخچال بماند. در این فاصله فر را با دمای190درجه روشن کنید تا گرم شود. بعد از گذشت دقیقه، ماهی را در ظرفی نسوز بگذارید. شکر را در مقداری آب و سرکه حل کنید و روی ماهی بریزید. و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم‌شده قرار دهید.

مرحله2

در فاصله پخت ماهی در فر، قارچ، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را بشویید، سپس پیاز را پوست بگیرید. حالا قارچ را ورقه‌ای، پیاز و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید؛ البته حواستان باشد که دانه‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را جدا کنید.ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کره را در آن ذوب کنید. پیاز را تفت دهید تا بلوری شود، سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید.بعد فلفل دلمه‌ای را به همراه باقیمانده نمک و فلفل اضافه کنید و خوب روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود.

مرحله3

ماهی را از فر خارج‌کرده و به‌همراه آبی که در ظرف آن است به ترکیب مواد داخل ماهیتابه اضافه کرده، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید غذا روی حرارت ملایم بپزد تا ماهی خوب مزه‌دار شود.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. غلظت غذا، به سلیقه شما بستگی دارد.
  4. در صورت تمایل پوست ماهی را جدا کنید و بعد در سس قارچ قرار دهید تا بپزد.

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها