این دستور را درست کردی؟
فراید رایس (برنج سرخشده)
مواد اولیه فراید رایس (برنج سرخشده)
برای 2 نفر1 عدد متوسط
2 پیمانه
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
به میزان لازم
به میزان لازم
2 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
طرز تهیه فراید رایس (برنج سرخشده)
طرز تهیه فراید رایس:
آمادهسازی:
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
- پیازچه را خوب بشویید، قسمتهای زائد آن را جدا کرده، خرد کنید.
- تخممرغ را در کاسهای بشکنید، هم بزنید و کنار بگذارید.
- هویج را خوب بشویید و ریز خرد کنید.
مراحل پخت:
مرحله ۱:
در قابلمهای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید. هویج، ذرت و نخودفرنگی را در قابلمه بپزید تا نرم شوند
مرحله ۲:
مقداری برنجِ خیسکرده، آب، روغن و نمک را در قابلمهای بریزید. بگذارید تا برنج بپزد و آب داخل قابلمه بخار شود. دو پیمانه از برنج پخته را کنار بگذارید.
مرحله ۳:
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را آنقدر تفت دهید تا بلوری شود. سیر را هم به تابه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا عطر سیر در آشپزخانه بپیچد.
مرحله ۴:
سبزیجات (نخودفرنگی، ذرت و هویج) و ادویه چینی (زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و زیره) را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۵:
برنج پخته را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. همه مواد را با هم ترکیب کنید تا برنج سرخ شود و طعمشان به خورد هم برود. سویا سس و پیازچه را هم اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ۶:
در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. تخممرغ همزده را در تابه سرخ کنید.
مرحله ۷:
تخممرغ را با مخلوط برنج ترکیب کنید و در ظرف سرو بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها