slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
چین

این دستور را درست کردی؟


فراید رایس (برنج سرخ‌شده)

1
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه فراید رایس (برنج سرخ‌شده)

برای 2 نفر

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

برنج

2 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

زیره

نصف قاشق چای‌خوری

سویا سس

2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

زنجبیل

نصف قاشق چای‌خوری

پیازچه (یا تره، ساقه)

4 عدد متوسط

نخود فرنگی

به میزان لازم

ذرت

به میزان لازم

تخم‌مرغ

2 عدد متوسط

پودر سیر

نصف قاشق چای‌خوری

هویج

به میزان لازم

طرز تهیه فراید رایس (برنج سرخ‌شده)

طرز تهیه فراید رایس:

آماده‌سازی:

  • پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  • سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
  • پیازچه را خوب بشویید، قسمت‌های زائد آن را جدا کرده، خرد کنید.
  • تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بشکنید، هم بزنید و کنار بگذارید.
  • هویج را خوب بشویید و ریز خرد کنید.

مراحل پخت:

مرحله ۱:

در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید. هویج، ذرت و نخودفرنگی را در قابلمه بپزید تا نرم شوند

مرحله ۲:

.

مقداری برنجِ خیس‌کرده، آب، روغن و نمک را در قابلمه‌ای‌ بریزید. بگذارید تا برنج بپزد و آب داخل قابلمه بخار شود. دو پیمانه از برنج پخته را کنار بگذارید.

مرحله ۳:

در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیازها را آن‌قدر تفت دهید تا بلوری شود. سیر را هم به تابه اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا عطر سیر در آشپزخانه بپیچد.

مرحله ۴:

سبزیجات (نخودفرنگی، ذرت و هویج) و ادویه چینی (زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و زیره) را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۵:

برنج پخته را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. همه مواد را با هم ترکیب کنید تا برنج سرخ شود و طعمشان به خورد هم برود. سویا سس و پیازچه را هم اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۶:

در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. تخم‌مرغ هم‌زده را در تابه سرخ کنید.

مرحله ۷:

تخم‌مرغ را با مخلوط برنج ترکیب کنید و در ظرف سرو بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها