

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
خورش گزر
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرهویج
2 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
آبغوره
2 قاشق غذاخوری
لپه
50 گرم
دارچین (پودر)
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
روغنمایع
یکچهارم پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
شکر
1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه خورش گزر
آمادهسازی
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را مکعبی(خورشتی) خرد کنید.
لپه را پاک کنید و بشویید.
پیاز و هویج را بشویید و پوست بگیرید.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید.
هویج را خلالی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا لپه را با مقداری آب در قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا نیمپز شود. بعد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در قابلمه مدنظر برای پخت خورش روغن بریزید تا گرم شود بعد پیاز را در روغن سرخ کنید.
مرحله 3
حالا گوشت را کمی در پیاز تفت دهید و روی آن زردچوبه و فلفل بپاشید و همبزنید تا رنگ گوشت برگردد، بعد مقداری آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید (ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 4
وقتی گوشت نیمپزشد، لپه را اضافه کنید تا با هم بپزند.
مرحله 5
وقتی گوشت و لپه پختند و آبِ خورش کم شد، هویج را در تابهای با مقداری روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید. دارچین، شکر، نمک و آبغوره را هم داخل خورش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم هویج بپزد و خورش جابیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها