زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
150 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش گزر

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

هویج

2 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

آبغوره

2 قاشق غذاخوری

لپه

50 گرم

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن‌مایع

یک‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

شکر

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش گزر

آماده‌سازی

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را مکعبی(خورشتی) خرد کنید. لپه را پاک کنید و بشویید. پیاز و هویج را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی ریز خرد کنید. هویج را خلالی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا لپه را با مقداری آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا نیم‌پز شود. بعد آبکشی کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

در قابلمه مدنظر برای پخت خورش روغن بریزید تا گرم شود بعد پیاز را در روغن سرخ کنید.

مرحله 3

حالا گوشت را کمی در پیاز تفت دهید و روی آن زردچوبه و فلفل بپاشید و هم‌بزنید تا رنگ گوشت برگردد، بعد مقداری آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید (ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 4

وقتی گوشت نیم‌پزشد، لپه را اضافه کنید تا با هم بپزند.

مرحله 5

وقتی گوشت و لپه پختند و آبِ خورش کم شد، هویج را در تابه‌ای با مقداری روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید. دارچین، شکر، نمک و آب‌غوره را هم داخل خورش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم هویج بپزد و خورش جابیفتد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها