slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
100 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


غوره مسما

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه غوره مسما

برای 2 نفر

غوره (حبه‌ای-بی‌دانه)

نصف پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

گوشت مرغ (یا اردک-تکه‌ای)

2 عدد متوسط

زعفران (دم‌کرده)

4 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه غوره مسما

آماده سازی

مرحله 1

  1. مرغ یا اردک را بشویید. (می‌توانید آن را مکعبی خرد کنید یا به‌صورت تکه‌های بزرگ در غذا بریزید.)
  2. پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

روش اول پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ را در روغن سرخ کرده و از ظرف خارجش کنید.

مرحله 2

حالا پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد به آن زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و پس از یک تفت کوچک رب گوجه را اضافه کنید و مجدد تفت دهید. در ادامه غوره را به غذا اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

مرحله 3

در این مرحله مرغ سرخ‌شده را به مواد اضافه کنید؛ در غذا کمی آب بریزید و اجازه دهید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد و خورش جا بیفتد.

مرحله 4

در نهایت وقتی مرغ شما پخت، به غذا زعفران اضافه کرده و بعد از چند غل آن را سرو کنید.

روش دوم پخت

مرحله 1

ابتدا مرغ را در روغن سرخ کنید و در کمی آب بجوشانید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد.

مرحله 2

پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد به آن زردچوبه بزنید.

مرحله 3

غوره را در پیاز تفت داده، به آن رب بزنید و مجدد تفت دهید؛ سپس نمک، فلفل و زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید.

مرحله 4

در نهایت مواد را به مرغ بیفزایید و بگذارید خورش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت مصرفی (مثل گوشت اردک) تغییر می‌یابد.
    • زودپز به پخت سریعتر گوشت کمک می‌کند.
    •  گوشت اردک به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها