

زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
سطح مهارت
فصل
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
قرمهسبزی رشتی
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرفلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
بادمجان
2 عدد متوسط
آب
به میزان لازم
نمک
1 قاشق مرباخوری
گوجهفرنگی
2 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
آبغوره (یا آبنارنج)
یکچهارم پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغنمایع
یکسوم پیمانه
لوبیاچشمبلبلی
نصف پیمانه
سبزیقورمه
200 گرم
طرز تهیه قرمهسبزی رشتی
آمادهسازی
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس مکعبی (خورشتی) خرد کنید.
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
لوبیا را پاک کنید و بشویید. بهتر است لوبیا را از شب قبل در کاسهای آب بخیسانید و چندباری در این مدت آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود.
بادمجان و گوجه را بشویید و پوست بگیرید. (گرفتن پوست گوجه بهدلخواه شماست).
بادمجان و گوجه را از وسط نصف کنید.
روی برشهای بادمجان نمک بپاشید و 20 دقیقه استراحت دهید تا عرق کنند، سپس بشویید و خشک کنید تا تلخیشان گرفتهشود.
سبزی را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
لوبیا را با مقداری آب بپزید، سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در قابلمهای روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را در آن تفت دهید. وقتی پیاز بلوری شد، زردچوبه بزنید و دوباره کمی تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 3
حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. مقداری آب روی گوشت بریزید و درب قابلمه را ببندید (اول حرارت را زیاد کنید تا آب شروع بهجوشیدن کند بعد حرارت را کم کنید) و اجازه دهید گوشت بهآرامی روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 4
در تابه مقداری روغن بریزید و سبزی را در آن تفت دهید تا قهوهای تیره شود.
مرحله 5
وقتی گوشت نیمپز شد، سبزی سرخشده را بههمراه لوبیای پخته به گوشت اضافه کنید، درب قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم گوشت کامل بپزد و خورش به روغن بیفتد.
مرحله 6
در تابهای روغن بریزید و بادمجان و گوجه را سرخ کنید.
مرحله 7
وقتی گوشت پخت ، گوجه و بادمجان را بههمراه نمک، فلفل و آبغوره به خورش اضافه کرده و اجازه دهید خورش چند غل بزند تا مزهدارشود.نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها