slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


پاستا سبز

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا سبز

برای 2 نفر

اسفناج

200 گرم

خامه صبحانه

یک و نیم قاشق غذاخوری

پودر سیر

1 قاشق چای‌خوری

سس خردل

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

پاپریکا

1 قاشق چای‌خوری

پودر پیاز

1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

پاستا

200 گرم

شیر

1 پیمانه

گوشت سینه مرغ

نصف عدد متوسط

روغن مایع

به میزان لازم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاستا سبز

طرز تهیه پاستا سبز

آماده‌سازی:

سینه‌مرغ را بشویید و نواری خرد کنید. در ظرفی، مرغ را با نمک، فلفل‌سیاه، پاپریکا، پودرسیر، پودرپیاز، تخم‌گشنیز، روغن‌زیتون و سُس‌خردل مخلوط کنید و روی ظرف سلفون بکشید. ظرف را به‌مدت یک‌ساعت کنار بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود.

اسفناج‌ها را خوب بشویید.

مراحل پخت

مرحله ۱:

اسفناج‌ها را بپزید.

مرحله ۲:

اسفناج‌های پخته را با سیر، شیر و خامه در ظرفی بریزید، سپس با گوشکوب برقی مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله ۳:

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. مرغ‌ها را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.

مرحله ۴:

داخل قابلمه‌ای آب، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. پاستاها را در قابلمه بریزید و بگذارید آن‌قدر بجوشد تا کاملاً نرم شود، سپس آبکشی کنید.

مرحله ۵:

اسفناج را به مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۶:

پاستا را به سُس آماده‌شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مزه‌ها ترکیب شوند.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها