این دستور را درست کردی؟
پاستا سبز
مواد اولیه پاستا سبز
برای 2 نفر200 گرم
یک و نیم قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
200 گرم
1 پیمانه
نصف عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستا سبز
طرز تهیه پاستا سبز
آمادهسازی:
سینهمرغ را بشویید و نواری خرد کنید. در ظرفی، مرغ را با نمک، فلفلسیاه، پاپریکا، پودرسیر، پودرپیاز، تخمگشنیز، روغنزیتون و سُسخردل مخلوط کنید و روی ظرف سلفون بکشید. ظرف را بهمدت یکساعت کنار بگذارید تا مرغ مزهدار شود.
اسفناجها را خوب بشویید.
مراحل پخت
مرحله ۱:
اسفناجها را بپزید.
مرحله ۲:
اسفناجهای پخته را با سیر، شیر و خامه در ظرفی بریزید، سپس با گوشکوب برقی مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله ۳:
در تابهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. مرغها را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.
مرحله ۴:
داخل قابلمهای آب، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. پاستاها را در قابلمه بریزید و بگذارید آنقدر بجوشد تا کاملاً نرم شود، سپس آبکشی کنید.
مرحله ۵:
اسفناج را به مرغها اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۶:
پاستا را به سُس آمادهشده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مزهها ترکیب شوند.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها