slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


پاستا با سس پیاز و جعفری

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پاستا با سس پیاز و جعفری

برای 2 نفر

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پودر سوخاری

4 قاشق غذاخوری

جعفری

6 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ماکارونی فرمی

200 گرم

پیاز

1 عدد بزرگ

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

روغن

به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با سس پیاز و جعفری

دستور تهیه اسپاگتی با سس پیاز و جعفری

آماده‌سازی:

پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. جعفری را خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله ۱:

در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. به‌ترتیب پیاز، سیر، نمک، فلفل‌سیاه، آویشن و جعفری را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۲:

در تابه‌ای جداگانه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پودر سوخاری را با کمی نمک در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله ۳:

در قابلمه‌ای آب، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. پاستا‌ها یا اسپاگتی‌ها را در قابلمه بریزید و بگذارید آن‌قدر بجوشند تا کاملاً نرم شوند، سپس آبکش کنید. 

مرحله ۴:

پاستاها را با پیاز و جعفری مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید. از پودر سوخاری آماده‌شده روی پاستاها بریزید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها