slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


آش آلوچه اصفهان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش آلوچه اصفهان

برای 2 نفر

مواد اولیه آش آلوچه اصفهان

برنج

نصف پیمانه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

گوشت گوسفند

150 گرم

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

گوجه سبز (آلوچه)

250 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

شوید

100 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

طرز تهیه آش آلوچه اصفهان

آماده سازی

مرحله 1

  1. شوید را پاک کرده، شسته و خرد کنید.
  2. آلوچه  را شسته، دسته و برگ آن را جدا کنید.
  3. برنج را پاک کرده و بشویید.
  4. پیاز را شسته و پوست بگیرید.
  5. گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.

مراحل پخت

مرحله 1

گوشت را به همراه یک عدد پیاز، زردچوبه، در صورت تمایل یک چوب دارچین و برگ بو بار بگذارید تا بپزد.

  • در صورت استفاده از گوشت دنده استخوانها را پس از پخت جدا کنید.
  • پس از پخت گوشت را بکوبید تا حالت ریش ریش پیدا کند.

مرحله 2

حالا برنج را جداگانه بپزید تا وا برود و لعاب دهد.

مرحله 3

پس از وا رفتن برنج، آلوچه، شوید، آبِ گوشت، گوشت کوبیده، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و درصورت نیاز آب هم بریزید.

مرحله 4

میتوان وقتی گوجه سبزها خوب پخت و آش جا افتاد، غذا را سرو کرد یا اجازه داد گوجه سبزها به اندازه ای بپزند که هسته هایشان جدا شود، سپس هسته ها را در آورده و آش را کوبید و سرو کرد.

  • این آش نباید خیلی آبکی باشد.

نکته‌ها

 به جای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیم دانه ( خرده برنج یا برنج آشی ) هم استفاده کنید

ترجیحا از گوشت دنده استفاده شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها