این دستور را درست کردی؟
آش آلوچه اصفهان
مواد اولیه آش آلوچه اصفهان
برای 2 نفرمواد اولیه آش آلوچه اصفهان
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
150 گرم
نصف قاشق چایخوری
250 گرم
1 عدد متوسط
100 گرم
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
طرز تهیه آش آلوچه اصفهان
آماده سازی
مرحله 1
- شوید را پاک کرده، شسته و خرد کنید.
- آلوچه را شسته، دسته و برگ آن را جدا کنید.
- برنج را پاک کرده و بشویید.
- پیاز را شسته و پوست بگیرید.
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.
مراحل پخت
مرحله 1
گوشت را به همراه یک عدد پیاز، زردچوبه، در صورت تمایل یک چوب دارچین و برگ بو بار بگذارید تا بپزد.
- در صورت استفاده از گوشت دنده استخوانها را پس از پخت جدا کنید.
- پس از پخت گوشت را بکوبید تا حالت ریش ریش پیدا کند.
مرحله 2
حالا برنج را جداگانه بپزید تا وا برود و لعاب دهد.
مرحله 3
پس از وا رفتن برنج، آلوچه، شوید، آبِ گوشت، گوشت کوبیده، نمک و فلفل به آن اضافه کرده و درصورت نیاز آب هم بریزید.
مرحله 4
میتوان وقتی گوجه سبزها خوب پخت و آش جا افتاد، غذا را سرو کرد یا اجازه داد گوجه سبزها به اندازه ای بپزند که هسته هایشان جدا شود، سپس هسته ها را در آورده و آش را کوبید و سرو کرد.
- این آش نباید خیلی آبکی باشد.
نکتهها
به جای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیم دانه ( خرده برنج یا برنج آشی ) هم استفاده کنید
ترجیحا از گوشت دنده استفاده شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها