![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/grilled-aubergine-kuku/grilled_aubergine_kuku_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/grilled-aubergine-kuku/grilled_aubergine_kuku_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
مواد اولیه کوکو بادمجان کبابی
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
2 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
3 عدد متوسط
مرحله 1
ابتدا بادمجان ها را کاملا کبابی کنید، سپس پوست بادمجان ها را جدا کرده و آن ها را ساطوری کنید. سیر را هم رنده کنید.
مرحله 2
در یک کاسه تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید تا یک دست شوند. بادمجان، سیر رنده شده و آرد را اضافه کنید و مجدداً خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله 3
روغن را در تابه گرم کنید و مواد را داخل آن بریزید. درِ تابه را بگذارید تا مواد کوکو ببندد، سپس کوکو را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید. (می توانید کوکو را با قاشق یا قالب کوکو در تابه بریزید و سرخ کنید.)
سؤالی در مورد این دستور داری؟