slider image
slider image
کوکو بادمجان کبابی
کوکو بادمجان کبابیکوکو بادمجان کبابی
کوکو بادمجان کبابی
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


کوکو بادمجان کبابی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوکو بادمجان کبابی

برای 2 نفر

مواد اولیه کوکو بادمجان کبابی

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

نصف پیمانه

بادمجان

2 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

3 عدد متوسط

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی

مرحله 1

ابتدا بادمجان ها را کاملا کبابی کنید، سپس پوست بادمجان ها را جدا کرده و آن ها را ساطوری کنید. سیر را هم رنده کنید.

مرحله 2

در یک کاسه تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید تا یک دست شوند. بادمجان، سیر رنده شده و آرد را اضافه کنید و مجدداً خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله 3

روغن را در تابه گرم کنید و مواد را داخل آن بریزید. درِ تابه را بگذارید تا مواد کوکو ببندد، سپس کوکو را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید. (می توانید کوکو را با قاشق یا قالب کوکو در تابه بریزید و سرخ کنید.)

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها