کوکو بادمجان کبابی
کوکو بادمجان کبابیکوکو بادمجان کبابی
کوکو بادمجان کبابی

کوکو بادمجان کبابی

4
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟

کوکو بادمجان کبابی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

کمتر از بیست دقیقه، غذایی اصیل از شمال ایران رو بچشین: کوکو بادمجان کبابی. این کوکو، بدون گوشت قرمزه و مناسب گیاهخواران. کم‌روغن و کبابیه و مزۀ دودیِ منحصربه‌فردی داره. منحصربه‌فرد باشید!

مواد اولیه

برای 2 نفر
مواد اولیه کوکو بادمجان کبابی

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

نصف پیمانه

بادمجان

2 عدد کوچک

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

3 عدد متوسط

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا بادمجان ها را کاملا کبابی کنید، سپس پوست بادمجان ها را جدا کرده و آن ها را ساطوری کنید. سیر را هم رنده کنید.

مرحله 2

در یک کاسه تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید تا یک دست شوند. بادمجان، سیر رنده شده و آرد را اضافه کنید و مجدداً خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله 3

روغن را در تابه گرم کنید و مواد را داخل آن بریزید. درِ تابه را بگذارید تا مواد کوکو ببندد، سپس کوکو را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید. (می توانید کوکو را با قاشق یا قالب کوکو در تابه بریزید و سرخ کنید.)

اگر با مهارت و هنر خودتان به این غذا خلاقیت جدیدی افزوده‌اید، این تجربه را با همه به اشتراک بگذارید.

این دستور را دوست داشتی؟

سؤالی در مورد این دستور داری؟

این دستور را درست کردی؟

برچسب‌ها
مشابه‌ها