slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
گریل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


استیک مرغ گریل

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه استیک مرغ گریل

برای 2 نفر

مواد اولیه استیک مرغ گریل

سویا سس

4 قاشق غذاخوری

سس باربیکیو

1 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

جوز هندی

نصف قاشق چای‌خوری

رزماری

1 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای

100 گرم

فلفل قرمز

1 قاشق چای‌خوری

گوشت سینه مرغ

400 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سس مایونز

1 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

پودر خردل

1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه استیک مرغ گریل

مرحله1

  1. ابتدا سیر، سینه مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خوب بشویید.
  2. سینه مرغ را با یک کارد تیز از عرض به دو تکه تقسیم کنید و با بیفتک‌کوب کمی بکوبید تا نازک شود.
  3. پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
  4. دانه‌ها و قسمت‌های سفید فلفل دلمه‌ای را بگیرید و آن را هم خلالی خرد کنید.
  5. سیر را رنده کنید.

مرحله2

"

گوشت مرغ را در یک ظرف پهن بگذارید و روی آن سویا سس، سس مایونز، سس باربیکیو، ادویه فلفل، نمک، پودر خردل، جوز هندی، رزماری، سیر و روغن زیتون بریزید و هر دو طرف مرغ را خوب به این مواد آغشته کنید.در ادامه مرغ را به همراه موادش در یک کاسه بریزید، پیاز و فلفل دلمه‌ای را هم به آن اضافه کنید، بعد روی ظرف را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود.

  • مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند، بهتر مزه‌دار می‌شود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خواباندن مرغ در مواد بین1تا10ساعت است.
"

مرحله3

پس از این که مرغ مزه‌دار شد، یک تابه مخصوص گریل، روی اجاق بگذارید تا با حرارت بالا گرم شود.در تابه کره بیندازید تا آب شود.مرغ را از فلفل دلمه‌ای و پیاز جدا کرده و هر دو طرفش را روی تابه، خوب بپزید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
"
  1. اگر حرارت کم باشد، باعث می‌شود، گوشت سفت شود؛ چون گوشت آب می‌‌اندازد و به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز پیدا می‌کند و از بافت مورد نظرمان برای استیک فاصله می‌گیرد.
  2. تکه‌های مرغی را که داخل تابه یا روی صفحه گریل قرار داده‌اید، به هیچ وجه حرکت ندهید، چون این کار هم، باعث آب‌انداختن گوشت می‌شود.
  3. باید اجازه دهید یک طرف مرغ کاملا بپزد و سرخ شود، بعد طرف دیگر را برگردانید و بپزید.
  4. میزان کره، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
"

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها