این دستور را درست کردی؟
استیک مرغ گریل
مواد اولیه استیک مرغ گریل
برای 2 نفرمواد اولیه استیک مرغ گریل
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
2 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
100 گرم
1 قاشق چایخوری
400 گرم
1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه استیک مرغ گریل
مرحله1
- ابتدا سیر، سینه مرغ، پیاز و فلفل دلمهای را خوب بشویید.
- سینه مرغ را با یک کارد تیز از عرض به دو تکه تقسیم کنید و با بیفتککوب کمی بکوبید تا نازک شود.
- پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
- دانهها و قسمتهای سفید فلفل دلمهای را بگیرید و آن را هم خلالی خرد کنید.
- سیر را رنده کنید.
مرحله2
گوشت مرغ را در یک ظرف پهن بگذارید و روی آن سویا سس، سس مایونز، سس باربیکیو، ادویه فلفل، نمک، پودر خردل، جوز هندی، رزماری، سیر و روغن زیتون بریزید و هر دو طرف مرغ را خوب به این مواد آغشته کنید.در ادامه مرغ را به همراه موادش در یک کاسه بریزید، پیاز و فلفل دلمهای را هم به آن اضافه کنید، بعد روی ظرف را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود.
- مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند، بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خواباندن مرغ در مواد بین1تا10ساعت است.
مرحله3
پس از این که مرغ مزهدار شد، یک تابه مخصوص گریل، روی اجاق بگذارید تا با حرارت بالا گرم شود.در تابه کره بیندازید تا آب شود.مرغ را از فلفل دلمهای و پیاز جدا کرده و هر دو طرفش را روی تابه، خوب بپزید.
نوش جان!
نکتهها
- اگر حرارت کم باشد، باعث میشود، گوشت سفت شود؛ چون گوشت آب میاندازد و به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز پیدا میکند و از بافت مورد نظرمان برای استیک فاصله میگیرد.
- تکههای مرغی را که داخل تابه یا روی صفحه گریل قرار دادهاید، به هیچ وجه حرکت ندهید، چون این کار هم، باعث آبانداختن گوشت میشود.
- باید اجازه دهید یک طرف مرغ کاملا بپزد و سرخ شود، بعد طرف دیگر را برگردانید و بپزید.
- میزان کره، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها